Add Link
Image default
Electronica en Computers

De laatste ontwikkelingen van de 3d pen in 2017

De 3d pen heeft ook in België een enorme groei veroorzaakt. Veel kinderen hebben momenteel wel een 3d pen in de la liggen die ze gebruiken om hun eigen 3d tekeningen te maken. Met de toename van 3D stencils die overal op internet worden verspreid is het voor kinderen mogelijk geworden om ontwerpen te maken of zelf te delen. Pinterest en YouTube zijn bekende kanalen waar complete communities wereldwijd die met de 3d pen ervaringen uitwisselen. Ben je nieuw met de 3d pen dan zul je vaak hier ook de benodigde informatie vinden maar vooral ook inspiratie voor de ontwerpen die je met een 3d pen kunt tekenen.

Verschillende soorten ontwerpen

We zien eigenlijk van alles voorbijkomen als we ons verdiepen in de 3d pen. Natuurlijk hebben we het hierbij over de verschillende ontwerpen die met verschillende soorten van 3d pennen en filamenten worden gemaakt. Wanneer je bijvoorbeeld een zelf geschreven tekst ziet dan is dit vaak gemaakt met een ABS filament en een derde generatie 3d pen. Niet voor een ieder natuurlijk direct te zien maar de mogelijkheden van de 3d pennen nemen natuurlijk enorm toe waardoor de ontwerpen ook steeds mooier worden.

Welke 3d pen is nu goed

Een 3d pen is er in verschillende uitvoeringen maar beneden de 100 euro zijn er zeker hele goede 3d penen te vinden. Wanneer je wilt beginnen met een eenvoudige 3d pen hoef je echt niet direct de nieuwste 3doodler aan te schaffen die nog best wel duur is. Integendeel er zijn veel betere alternatieven voor scherpere prijzen. Voor een goed overzicht van alle 3d pennen en de onderlinge verschillen kun je het beste even een kijkje nemen bij de website van goedkope3dpen.be. Hier vindt je van de eerste generatie 3d pennen tot de laatste moderne vijfde generatie 3d pennen voor een scherpe prijs.

https://www.goedkope3dpen.be

Gerelateerde artikelen

Alle informatie op een rij over de ESP8266 module

Hoesjes in diverse soorten, maten, kleuren en materialen

Windows 10 Pro