Add Link
Image default
Dienstverlening

Wil je advies over elektra?

Op de website van alles over elektra kan je verschillende vlogs lezen. De blogs gaan over hoe je het beste iets zelf kan doen of om wie te bellen. Je kan leren over waarom een inductieplaat beter is dan een gasfornuis, hoe plaats je led spots in je huis, hoe vervang je een normale stekker naar een perilex stekker, wat elektrocutie, hoe vervang je een oude stopcontact, hoe voorkom je brand door elektra, hoe test je een aardlek schakelaar. Er zijn veel verschillende teksten en advies waarover jij kan leren. Je kan op de website kijken of jouw probleem er wel op staat. Je kan via de website dus veel leren over elektra. 

Kookplaat

Waarom is een inductie kookplaat beter dan een gasfornuis? Het gas in de wereld kan nog opraken maar elektra kan dat niet. De mens heeft veel dingen ontworpen om elektriciteit op te vangen zoals: met windmolens, zonnepanelen een motortje en nog veel meer. De inductiekookplaat is veel beter voor het milieu en voor de mens zelf. Wanneer je te veel gas binnenkrijgt dan kan je flauwvallen en misschien ook wel dood gaan als je het teveel binnenkrijgt. 

perilex

Wanneer je een inductiekookplaat wilt hebben dan heb je een normale stekker nodig of een perilex stekker. De normale stekker is nodig als je inductiekookplaat niet veel verbruikt en je hebt een perilex stekker nodig als je inductiekookplaat meer stroom verbruikt dan normaal. Je inductiekookplaat kan ook schadelijk voor je zijn. Wel alleen als je een pacemaker hebt of heel lang bij een inductie plaat staat. Ongeveer langer dan 24 uur. De inductiekookplaat is makkelijk en snel in te bouwen in je huis alleen wel als je er verstand van hebt. Je groepenkast moet vervangen worden voor je inductiekookplaat want anders kan het er niet in.