Add Link
Image default
Dienstverlening

Webdesign Arnhem

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een website kan maken. Ik hoorde van een kennis dat sitetogo.nl een goede site daarvoor was. Ik verkoop namelijk ouderwetse maar ook hedendaagse voetbal artikelen. Het begon meer als een hobby om bepaalde en dan vooral zeldzame producten over voetbal te verzamelen. Toen kwam ik er achter hoeveel geld er mee te verdienen valt. En nu loopt het zo uit de hand dat ik wel een website met webshop nodig heb. Ik verkoop natuurlijk veel shirts maar ook voetbalschoen, ballen en keepershandschoenen. Veelal zijn het wel oudere shirts denk hier bij aan de shirts van het Nederlands elftal toen ze in 88 de Europese titel pakte maar ook shirt van Ajax toen ze de Europacup wonnen. Sommige producten gaan echt weg voor bizarre prijzen en dat vind ik dan ook soms wel een beetje apart, vooral omdat het als hobby begon en ik dus eigenlijk van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Ik wil graag een overzichtelijke website en webshop zodat de klant meteen weet waar hij of zij moet zijn. Ik zoek een webdesign Arnhem omdat ik veelal vanuit huis werk en vlak in de buurt van Arnhem woon.

Sitetogo.nl

Een kennis van me had hele goede ervaringen met site to go en had hun daarom bij mij aangeboden. Ik zocht natuurlijk als eerste deze site op en dit zag er goed uit. Ik heb natuurlijk nog wel even bij andere websites gekeken om te kijken wat hun te bieden hadden. Ik besloot toch voor de jongens van site to go te kiezen. Ik werd vriendelijk geholpen en de website ziet er mooi uit.

De juiste keuze?

Of het de juiste keuze was? De producten vliegen zo hard over de spreekwoordelijke toonbank niet normaal ik heb zelfs iemand moeten inhuren die mij hielp met het versturen van de producten omdat ik het alleen niet meer aankon. Ik heb nu al net zo veel verkocht al vorig jaar en we zitten pas in September. Ik weet wel zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

 

Gerelateerde artikelen

Een pvc vloer gaat u laten leggen door dé specialist van Nederland

Professionele website laten maken Rotterdam

Een helpende hand bij het ontruimen van een woning