Add Link
Image default
Dienstverlening

Rijschool Venlo

Als je aan een goede rijschool denkt, is Rijschool Lady Rijles de eerste naam die in je opkomt. Zij verzorgen al jaren rijlessen in Venlo voor vrouwen die veilig een auto willen leren besturen en iemand met ervaring als instructeur willen!

Deze rijschool in Venlo is een begrip in de stad (en daarbuiten) en staat garant voor kwaliteit tegen betaalbare prijzen, dus of je nu je rijbewijs wilt halen of gewoon wat extra uren wilt leren voordat je weer aan de de weg op gaat, bekijk onze website voor meer informatie.

Autorijschool in Venlo

Lady Rijles Venlo is de beste rijschool voor mensen die snel, veilig en met persoonlijke begeleiding hun rijbewijs willen halen. Onze cursussen zijn beschikbaar in een verscheidenheid van manieren: als een optie- normale cursus; door middel van training of speciale programma’s speciaal ontworpen als je bang bent om te falen. Wij geven lessen voor zowel automaat en schakel in moderne lesauto’s.

Om ervoor te zorgen dat je geen moeilijkheden ondervindt bij het behalen van je rijbewijs, werken wij met een studentenkaart wanneer je rijlessen volgt bij onze rijschool in Venlo. Hierop worden vorderingen en sterke punten geregistreerd zodat het voor leerlingen zoals jij gemakkelijk is om te zien waar ze goed in zijn om zo de nodige verbeteringen aan te brengen in de toekomst! Je succes is niet gegarandeerd, maar door samen te werken bij elke stap die je zet ben ik zeker genoeg om te zeggen “dit ga je zeker bereiken”.

Rijschool voor vrouwen

Lady Rijles is de beste optie voor vrouwelijke chauffeurs! Ze bieden betaalbare, hoogwaardige cursussen die speciaal zijn ontworpen om aan hun behoeften te voldoen. De vriendelijke en ervaren instructeur is hier om je te helpen leren rijden als een pro!

We willen je de best mogelijke rijlessen geven, dus onze instructeurs zullen nooit een instructeur gebruiken die niet minstens even goed is. Je feedback is eerlijk en we kunnen samen werken aan het verbeteren van je vaardigheden! Al onze auto’s zijn schoon met rookvrije luchtverfrissers.

https://www.ladyrijles.nl/rijschool-venlo/