Add Link
Image default
Bedrijven

Zuinige en veilige leds bestel je bij ledonline.nl

Welke dimmer voor LED is van goede kwaliteit? Wat is geschikte etalage verlichting? Wat betekent CRI? Antwoorden op dit soort vragen en nog veel meer vind je op ledonline.nl.

Ledverlichting is zuinige verlichting. Om echt alles uit een ledlamp te halen, raden we aan te investeren in een led sensor / detector. Vaak is een sensor onderdeel van een slim lichtmanagementsysteem waarbij geen enkele lamp te lang brandt. Er zijn detectoren met een camera, maar ook exemplaren die op beweging of lichtniveau reageren. Voor een led-kenner als ledonline.nl is de installatie van een sensor een eenvoudig klusje. Voor jou betekent het aanbrengen van een detector een extra besparing op de jaarlijkse energiekosten.

Zoek je lampen die geschikt zijn voor een industriële locatie (fabriek, opslagloods, magazijn et cetera)? Een goede keuze is de explosieveilige ledlamp. Neem bijvoorbeeld ATEX LED verlichting. ATEX is de afkorting van Atmospheres Explosibles. Deze Franse benaming wordt gebruikt om aan te geven dat wordt voldaan aan de Europese richtlijnen qua explosiegevaar in omgevingen waar gewerkt wordt met elektriciteit / brandbare gassen / explosiegevaarlijke materialen. Om kortsluiting / brand te voorkomen zijn ATEX LED lampen zo ontworpen dat er geen direct contact met de omgeving is als sprake is van kortsluiting. De behuizing is waterdicht en explosieveilig. Officieel gecertificeerde ATEX lampen herken je aan het Epsilon teken: Ε (hoofdletter), ε (kleine letter).  

Over led valt veel te vertellen. Er zijn leds in allerlei soorten en maten voor woningen en voor werkomgevingen. Tafel-, schemer-, plafond-, bureau- en muurlampen; leds voor de industrie, winkelverlichting, noodarmaturen en ledlampen speciaal voor showrooms: ze worden allemaal online aangeboden. We kunnen het ons voorstellen dat jij – het grote aanbod in ogenschouw nemend – door de bomen het bos niet meer ziet. Welke lamp is geschikt? Hoeveel heb je nodig? Welke kleurtemperatuur komt in aanmerking? Wat je zou kunnen doen om een antwoord te krijgen op dit soort vragen is eens contact opnemen met ledonline.nl. Deze professionele ledlampenadviseur en -verkoper is gevestigd in Breda. Je kunt langsgaan aan het Weidehek 64D (maak je eerst een afspraak?). Een mail sturen of bellen is ook mogelijk: info@ledonline.nl, 076 – 200 31 33.

https://ledonline.nl