Add Link
Image default
Bedrijven

Werken in de zorg op Curaçao

Wanneer je werkt in de zorg kun je ervoor kiezen om in Nederland te werken.  Je kunt er ook voor kiezen om naar het buitenland te gaan. Op de Caribische eilanden bijvoorbeeld. Je moet hier natuurlijk wel werken, maar zodra je klaar bent heb je altijd een lekker zonnetje. Het is daar namelijk zelfs in de winter boven de 25 graden. Wat extra leuk is aan werken op de Caribische eilanden, is dat je vakantie hebt wanneer je familie hier in Nederland ook vakantie heeft. De feestdagen vallen namelijk gelijk, omdat de Caribische eilanden en dan voornamelijk Curaçao Nederlands gebied is. Werk je dus in de zorg en klinkt dit je als muziek in de oren? Lees dan verder.

 

Vacatures

De vacatures om te werken op Curaçao vliegen je om de oren. Er staan er namelijk heel veel open. Zoals net al gezegd zijn dit vacatures in de zorg. Via Healthz kun je hier terecht komen, zij regelen alles. Healthz is een organisatie van zorgprofessionals die vacatures in Curaçao voor de zorg regelt. Healthz zal verschillende kandidaten begeleiden die willen werken op Curaçao en geven deze kandidaten de aandacht die ze nodig hebben. Je weet zeker dat je verblijf op Curaçao een succes wordt want je bent in goede handen. Qua vacatures is er altijd genoeg aanbod en in de vacatures zit dan ook voldoende variatie. Er staan vacatures open van verpleegkundige tot arts.

 

Verpleegkundige

Wanneer je gaat werken op Curaçao is de vacature van de verpleegkundige een van de meest voorkomende vacatures. Er is hier namelijk altijd vraag naar op Curaçao. Dit komt vanwege de verhouding van zorgpersoneel en het inwonersaantal van het eiland. Als jij een uitdaging ziet om te werken als verpleegkundige in Curaçao dan kunnen ze je dus zeker goed gebruiken.

https://www.healthz.eu/werken-op-curacao/