Add Link
Image default
Bedrijven

Wat zeggen jouw voeten over jou?

Zoals er mensen zijn die handen lezen, zijn er ook mensen die voeten lezen. Het kan soms verrassende uitkomsten geven. Niet iedereen gelooft dat dit kan, maar toch zit er wel eens een kern van waarheid in. Benieuwd naar wat jouw voeten mogelijk over jou zeggen?

Hoeveelheid eelt op jouw voeten

Het is eigenlijk heel mooi, hoeveel symboliek er in het lezen van voeten is te vinden. Heb je bijvoorbeeld best veel eelt? Kijk dan ook waar het precies zit. Zo zou eelt op jouw hak bijvoorbeeld aangeven dat je hard voor jezelf bent. Eelt op de tenen kan daarentegen betekenen dat je te veel indrukken krijgt en jij jezelf wilt afschermen daarvoor.

Misschien zeggen jouw tenen wel dat je chaotisch bent

Ja het kan zijn dat jouw tenen, jouw chaotische aard verraden. Wellicht is dat dan niet meer echt nieuws, maar wel een leuke bevestiging. Dat is natuurlijk wat anders dan het in te zetten als ‘ik kan er niks aan doen, want’.

Maar hoe zie je dat dan? Nou, als jouw tweede teen groter is dan jouw grote teen, dan kan het mogelijk zo zijn dat je chaotisch bent. Mogelijk, want het hangt er ook nog eens vanaf of het om jouw linker- of rechtervoet gaat. Nieuwsgierig geworden? Ga, dan eens een afspraak maken met iemand die tenen leest. Het zal je verbazen hoeveel er kan kloppen.

Pedicure Rotterdam

Wil jij ook wel eens jouw voeten laten lezen? Dan is het eigenlijk slimmer om voor de pedicure jouw voeten te laten lezen door een pedicure. Anders ziet diegene bijvoorbeeld niet het eelt dat normaal op jouw voeten zit. Een goede pedicure zoals deze pedicure in Rotterdam zal het namelijk goed en professioneel voor jou kunnen verwijderen. Hoewel je dat ook als een mooi reinigend proces kan zien, dat jou helpt zachter te zijn voor jezelf.

Het fijne is dat je na een bezoek aan de pedicure in Rotterdam jouw voet makkelijker laat zien aan diegene die jouw voeten gaat lezen. Kortom? Uiteindelijk is het dus aan jezelf of jij wel of niet eerst naar een pedicure gaat. Fijn is het sowieso.

https://review-pagina.nl/

Gerelateerde artikelen

Een veiliger thuis

6 dingen die je kunt doen in Breda

naar de kapper in Delft