Add Link
Image default
Bedrijven

Scriptium biedt tentamentraining aan alle studenten

Hoe werkt het?

Ga om te beginnen naar de website van Scriptium. Daar is niet alleen meer informatie over tentamentrainingen te vinden, je kunt ook ontdekken of er coaching wordt gegeven voor jouw specifieke opleiding, vak en leerjaar. Bepaal welke training voor jou het beste zou passen en op welke manier je deze graag zou willen ontvangen. Ga je liever voor een groepstraining waarbij je met studiegenoten kunt sparren over de stof? Of heb je liever een één-op-ééntraining met ruimte voor jouw persoonlijke vragen en worstelingen? Het is allemaal mogelijk met persoonlijke training of tentamencoaching in groepsverband. Scriptium biedt ook hulp bij scriptie aan.

 

De tentamencoaches

Scriptium houdt zich bezig met het zoeken en screenen van de perfecte tentamencoaches. Zij zijn allemaal professionals met veel ervaring in hun vakgebied. Natuurlijk is het noodzakelijk dat ze absolute experts zijn als het gaat om de tentamenstof en de opleiding. Het is eigenlijk net alsof je les krijgt van een privédocent die je ook nog eens precies vertelt wat je in het tentamen kan verwachten.

 

Online tentamencoaching?

In onze hedendaagse digitale samenleving kunnen we excellente en kraakheldere tentamencoaching bieden via een digitale weg. Deel documenten met elkaar, bezoek websites en aanvullende informatiebronnen en communiceer snel en helder via microfoon en camera. Bovendien gaat er niets boven studeren in eigen huis. Je hebt al je boeken en materialen bij de hand en hoeft kostbare tijd niet te verspillen aan reizen naar de leslocatie.

 

Coaching

Om te beginnen neemt de coach op de afgesproken tijd contact met je op via Skype. Als je in groepsverband tentamencoaching krijgt, zullen alle deelnemers en de coach tegelijkertijd online zijn. Vervolgens wordt de sessie begonnen met een gedetailleerde les over de tentamenstof. De coach geeft aan welke stof belangrijk is voor het tentamen en stelt eventueel oefenvragen ter controle. Je krijgt de kans alle vragen te stellen die je hebt, aanvullende uitleg te krijgen of te oefenen met vraagstukken die de coach voor je heeft opgesteld. Natuurlijk vertelt de coach je ook alles over de tips & tricks die jou aan een voldoende kunnen helpen voor het tentamen.

https://www.scriptium.nl

Gerelateerde artikelen

Koffie

5 tips voor het kiezen van bedrijfskleding voor de winter

Een goede kattenverzekering afsluiten