Add Link
Image default
Aanbiedingen

Er zijn diverse soorten Sim Only Kaarten, Maar Welk Type Kun Je Het Beste Gebruiken In 2020?

De dual-SIM of tri-SIM mobiele telefoon is een relatief nieuw type mobiele telefoon, vooral voor consumenten in de Verenigde Staten. Deze handsets bevatten twee of drie kaartslots en stellen u in staat om meerdere SIM’s van verschillende carriers – en zelfs van verschillende landen – tegelijkertijd te gebruiken. Dit betekent dat u slechts één telefoon hoeft mee te nemen, in plaats van te proberen te jongleren met twee of drie. Het gebruiken van de goedkoopste sim only abonnementen kan je behoorlijk wat geld schelen, maar je moet wel de juiste kaart hebben.

  • Als je veel reist, of een mobiel account hebt dat je goedkope gesprekken beperkt tot een klein geografisch gebied, kun je ook besparen op de roamingkosten door een andere SIM-kaart te kopen en deze naast je gewone nummer te gebruiken.
  • Bovendien betekent de mogelijkheid om twee of drie nummers op verschillende frequenties tegelijkertijd actief te hebben, dat je er altijd op kunt vertrouwen dat je binnen bereik bent, waar je ook heen gaat.

Zoek alle informatie op over de verschillende sim only opties

Voordat u een dual-SIM of tri-SIM telefoon aanschaft, zijn er een aantal dingen die u moet weten. Zoals alle hightech elektronische gadgets wordt de technologie die in dit type mobiele telefoon wordt gebruikt voortdurend geüpgraded. Vroege dual-SIM mobiele telefoons waren, eerlijk gezegd, nogal gimmicky, met hun dubbele kaarthouders en adapters waarmee u slechts één nummer per keer kon gebruiken. Veel adapters moesten de gebruiker hun SIM-kaarten snijden om te passen, wat nogal riskant was, en sommige mensen eindigden met het verpesten van hun kaarten.

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten SIM only kaarten beschikbaar

De nieuwste dual- en tri-SIM-handsets hebben echter geen van deze problemen. U kunt nu echt eenvoudig te gebruiken telefoons kopen met twee of drie kaartsleuven waar u tussen wisselt door gewoon op een toets te drukken of een eenvoudig commando in te voeren. Met de nieuwe modellen kun je al je SIM-kaarten tegelijkertijd actief houden, of één of twee ervan uitzetten als dat je beter uitkomt. Wanneer je voor je multi-SIM mobiele telefoon winkelt, moet je op zoek gaan naar DSDS (dual SIM dual standby) en TSTS (tri SIM tri standby).

Maak gebruik van dual SIM of een tri-sim, verschillende soorten frequenties

Alle dual-SIM en tri-SIM telefoons zijn multi-band, wat betekent dat ze verschillende frequenties ondersteunen, meestal met elke kaart die in een ander MHz-bereik werkt. Een quad-band telefoon ondersteunt bijvoorbeeld netwerken die werken op alle vier de GSM-frequenties die wereldwijd in gebruik zijn (850/900/1800/1900 MHz), waardoor het ideaal is voor internationale reizigers.

http://www.youtube.com/watch?v=6yw5AW96-Ik

Je hebt verschillende soorten Sim only beschikbaar door heel de wereld

Er zijn ook dual-band en tri-band modellen. Als u in de VS of Canada bent gevestigd, controleer dan of de telefoon die u koopt de frequentie van uw netwerk (850 of 1900 MHz) ondersteunt. Veel tri-SIM-telefoons hebben twee GSM-kaartsleuven en een CDMA-sleuf voor de ultieme flexibiliteit en functionaliteit.

https://gsm-stuntprijzen.nl