Add Link
Image default
Bedrijven

Partyboot Amsterdam

Feestje op de Partyboot Amsterdam?

Ooit wel is gefeest op het water? Ooit wel is gehoord als dat mogelijk is? Partyboot Amsterdam is de partyboot van Amsterdam en omstreken. Op de partyboot Amsterdam kan ik er gefeest worden tot maximaal 250 passagiers. U stapt op achter het centraal station van Amsterdam en wij zullen dan vertrekken richting het IJsselmeer door de oranjesluis langs IJburg. Hoe ziet de partyboot eruit en wat kun je van ons verwachten? De boot is een 2-deks schip waarbij je met mooi weer ook je feest op het buitendek kunt organiseren en kunt genieten van het mooie weer. Hoe uniek en gaaf is dat? Er is een bar in, disco verlichting en een goede geluidsinstallatie en we hebben diverse lounge meubels.

We zijn weer terug met Eventophetwater

Nu we weer mogen varen en zijn wij Event op het Water natuurlijk weer van de partij. We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten en wij zijn druk bezig geweest om onze dienstverlening te verbeteren. Ook zijn de schepen geschilderd van binnen en buiten en hebben de schepen veel onderhoud gehad. Dus de boten zien er weer gelikt uit.   Wij varen voor covid 7 dagen per week 24 uur per dag en zijn niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Dit maakt ons uniek en erg aantrekkelijk voor organisaties die een feest willen organiseren voor hun achterban. Naast Amsterdam varen wij ook in Utrecht en Rotterdam. Daarom kunnen wij de hele randstad bedienen en kan iedereen die in of om de randstad woont met ons varen en kan er dicht in de buurt opgestapt worden.

Deze kleine boot is verrassend veelzijdig en de boot is voorzien van de basis faciliteiten zoals een goed licht- en geluidsinstallatie. We hebben verschillende schepen tot onze beschikking buiten de partyboot Amsterdam waar grotere aantallen kunnen ontvangen. We hebben in totaal 10 boten tot onze beschikking en goede contacten met andere rederijen en daardoor kunnen wij u altijd van dienst zijn.

https://eventophetwater.nl/partyboot-amsterdam/

Gerelateerde artikelen

MCI is professioneel van dienst bij NDO onderzoek en materiaalkunde

E-sigaret echt beter dan roken?

Mooie en bijpassende grafstenen in Assen