Add Link
Image default
Bedrijven

Op een partyboot uw feestje vieren!

Partyboot

Bent u ook zo toe aan eens lekker feesten na al die ellende van het coronavirus? Nu het vaccineren is begonnen en er licht is aan het einde van de tunnel, kunnen we weer voorzichtig bedenken wat we straks gaan doen en wat we het afgelopen jaar gemist hebben. Op zoek naar een mooie, unieke locatie? Dan is Event op het Water de juiste partij voor u!

Heeft u al eens bedacht om een boot te huren en samen met uw gezelschap op een totaal andere manier te genieten? Dan is een Partyboot van Event op het Water zeker de moeite waard. U kunt de Partyboot huren in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Uiteraard varen wij door de hele Benelux, maar dit zijn onze vaste op- en afstaplocaties. We heten u van harte welkom bij ons aan boord en laten u graag zien wat onze schepen allemaal te bieden hebben.

Met tien verschillende Partyboten en connecties met vele andere rederijen is ons aanbod groot en divers en kunnen wij aan al uw wensen voldoen. We kunnen aan boord tot wel 700 gasten verwelkomen. Bovendien heeft elke boot haar eigen unieke kenmerken. Bij ons geniet u van de beste service, heerlijke drankjes, een prachtig uitzicht en natuurlijk van uw genodigden. Wij zullen u niet teleurstellen! Kijk snel op Partyboot voor meer informatie. Graag helpen wij u verder en gaan we zorgen voor een onvergetelijke dag. Mooier kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Partyboot Rotterdam

Wilt u ook weer eens lekker genieten van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft? En wilt u een uitje plannen, maar zich ook aan de maatregelen houden? Partyboot Rotterdam is een varende evenementenlocatie met enorm veel mogelijkheden en vrijheden, waarbij uw veiligheid en die van uw gasten gewaarborgd worden! Omdat het vaccineren nu begonnen is, hebben wij de verwachting dat – wanneer het mooie weer aanbreekt – er veel mogelijk is en wij lekker kunnen varen. Hopelijk samen met u!

Zin in lekker eten en drinken? Dan hebben we een divers aanbod voor u. Wij werken samen met een goede cateraar die voor u en uw gezelschap heerlijke dagvers bereide gerechten verzorgt. Uiteraard hanteren wij de actuele regels van de regering. Ook als de maatregelen onverwachts worden aangepast, kunnen wij hier snel en goed op inspelen en komt uw event niet in gevaar. Of u nu een heerlijke walking dinner wilt of een gezellige high tea, Partyboot Rotterdam is voor al deze gelegenheden zeer geschikt en bezorgt u een onvergetelijke ervaring waar u het later nog vaak over zult hebben met uw gezelschap.

Wat zegt u van een cocktailcruise? Misschien zegt het u niets, maar hoe lekker is het als u in het zonnetje zit met een zacht windje in uw gezicht, terwijl een cocktailshaker aan boord live voor u zijn kunsten vertoont? Dit is allemaal mogelijk bij Event op het Water. Ook als u langer wilt varen en u krijgt honger, dan is dat uiteraard geen probleem. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Kleine luxe hapjes, een lekkere bitterbal of een uitgebreid buffet: alles kan. Wij staan garant voor service en kwaliteit.

Event op het Water vaart ook met de Partyboot in Amsterdam: Partyboot Amsterdam . Daarnaast hebben we de Borrelboot, die zowel in Rotterdam als Amsterdam vaart. Kijk op: Borrelboot Rotterdam of Borrelboot Amsterdam . Onze boten zijn erg geschikt voor diverse arrangementen. Bovendien werken we samen met partners die smaak en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. U hebt de keus uit diverse drank- en dinerarrangementen, zodat u tijdens de vaart lekker kunt genieten van een hapje en een drankje.

https://eventophetwater.nl/