Add Link
Image default
Bedrijven

Machine op maat bij Twin-Tech Enschede

Twin-Tech ingenieursbureau in Enschede

Maak kennis met Twin-Tech ingenieursbureau uit Enschede. Uw partner in het ontwerpen en bouwen van maatwerk machinebouw. Door de uitgebreide kennis en ervaring van ons ingenieursteam kunnen we ieder denkbare oplossing voor uw uitwerken en realiseren tot een machine. En dat is niet beperkt tot één branche. We werken in diverse branches. Van de agrarische sector tot de houtindustrie, opslag, metaalindustrie, beton en bouw. Alles is mogelijk. Bovendien bieden we onze ondersteuning in elk deel van het proces. Dus van concept tot ontwerp tot de uiteindelijke realisatie. Enkele van onze opdrachtgevers zijn Nestlé, Aircrete, AMF Den Boer en JCL Logistics Benelux.

Machines op maat en prototyping

Machinebouw en ontwerp gebeurd volledig in eigen huis bij Twin-Tech. Door een veelzijdigheid in kennis en engineering achtergrond van ons team zijn we in staat om vanaf 0 een machine op maat te ontwerpen voor diverse doeleinden. Enkele voorbeelden van maatwerk speciaal machinebouw zijn o.a..

  • Een klantspecifieke geautomatiseerde bovenloopkraan die een gehele frame (8 ton) oppakt en perfect horizontaal verplaatst;
  • Een speciaal fietsenrek waarbij de fietsen staand opgeslagen kunnen worden;
  • Het ontwikkelen van een vernieuwende beton mix-installatie, ter gebruik voor het mixen van een nieuwe grondstof;
  • Een mobiel rijdend uitschuifsysteem op wielen op basis van een tandheugel aandrijving voor het verplaatsen van woningen.

Welk project u ook laat maken of ontwerpen bij Twin-Tech, wij garanderen een 100% juiste werking van het eindresultaat en blijven nauw betrokken bij het gehele project. We werken daarom altijd eerst een machine prototype om ervoor te zorgen dat de werking ook goed is. Onze kundige engineers zullen aanwezig zijn bij elk stap tot het moment van realisatie. Maar ook daarna staan we paraat met advies en ondersteuning én uiteraard bij mogelijke defecten of storingen, zodat uw machine zo snel mogelijk weer operationeel is.

Meedenken in automatisering

Er zijn meerdere manieren om bedrijfsdoelstellingen te behalen die gerelateerd zijn aan winst en/of kosten. Eén daarvan is het productieproces efficiënter inrichten zodat de productiviteit verbeterd. Een machine op maat is een goede manier om de kosten van het productieproces te verlagen. Daarom gaan wij graag het gesprek aan met onze opdrachtgevers. We inventariseren duidelijk uw wensen, kaderen af wat wel en niet mogelijk is en stemmen dit duidelijk af met alle engineers innen ons team. Hierna zullen wij aan de slag gaan met het ontwerp en nemen we gaan de functionaliteiten met u door, waarbij wij onze deskundige advies zullen geven om gericht met u mee te denken. Nadat u akkoord gaat met het uiteindelijke design, starten wij met de machinebouw.

Waarom kiezen voor Twin-Tech engineering?

Twin-Tech engineering is een jong bedrijf opgericht in 2011. We zijn een hecht en gedreven team dat nadruk legt op klantspecifieke machines en kwaliteit. Vanuit onze locatie op het Kennispark Twente, bevinden we ons centraal gelegen in een regio waar innovatie en talent centraal staan. Wij plukken hier de vruchten van doordat wij samenwerken met andere ambitieuze ondernemers die alleen genoegen nemen met het beste. Voor het fabriceren, testen en produceren van onze machines maken wij gebruik van onze productielocatie in Halle (Gelderland).

Benieuwd wat wij voor u kunnen bieden op het gebied van machinebouw, machine ontwerp en engineering? Ga naar onze website en laat u terugbellen of vraag onze vrijblijvende brochure aan.

https://www.twin-tech.nl/