Add Link
Image default
Bedrijven

Interessante jobs waar je niet meteen aan denkt

Als je op zoek bent naar een nieuwe baan of bijbaan, denk je waarschijnlijk aan traditionele baantjes. De arbeidsmarkt is echter enorm groot en je kan eigenlijk van heel veel acties je job maken! We zetten hier een aantal interessante job mogelijkheden op een rijtje, gaande van tekeningen tot code95.

1. Kleurboeken of prints

Veel mensen hebben tekenen als hobby. Het creëren van afbeeldingen is vaak een fijne bezigheid en zo hebben ze schertsboek na schetsboek volgetekend. Helaas wordt er niet veel mee gedaan. Voor mensen die heel veel tekenen, is het een goed idee om je verschillende tekeningen digitaal te verkopen als prints of kleurboeken. Bij prints kan je je afgewerkte werkjes verkopen zodat andere mensen ze kunnen afprinten. Bij kleurplaatsjes of kleurboeken kan je de tekeningen minimalistisch uitlijnen, zodat ze later door klanten kunnen worden ingekleurd. Met deze optie ga je niet rijk worden, maar het is wel een leuke boost voor je portemonnee!

2. Ga voor een code95

Als je liever wat tijd uit huis spendeert, kan je je laten scholen voor bestuurder. Je kan natuurlijk met je auto rondrijden, maar wanneer je liever een specialer soort werk doet, kan je opteren om groter te gaan, door bijvoorbeeld met een camion te gaan rijden. Een code95 geeft je trouwens ook de mogelijkheid om doorheen verschillende landen te rijden en nieuwe plekken te leren kennen!

3. Verkoop kleren tweedehands

Wat momenteel zeer populair is, is het verkopen van kleren tweedehands. Je kan zowel je eigen kleren verkopen die je niet langer draagt, maar natuurlijk is het ook mogelijk om kleren eerst in te kopen en ze dan te verkopen. Een andere optie is om kleren in te kopen om ze dan aan te passen. Als je goed kan naaien kan je de snit aanpassen, maar een andere optie is natuurlijk ook borduren of verven. Zo krijg jij coole en unieke ontwerpen die je zeker kan verkopen!

https://eurotransportcollege.com/nascholing-code-95/