Add Link
Image default
Bedrijven

Het wondermiddel gember

Gemberthee kennen de meeste mensen wel. Maar, gember heeft ook nog vele andere toepassingen. Gember is eigenlijk een soort wondermiddel. Gezond, niet te duur, natuurlijk en lokaal. Je kunt het zelf kweken als je wilt. Eigenlijk is het een topproduct als je het zo bekijkt. Dat is vaak zo met zaken die zo normaal worden gevonden, dat het speciale niet altijd meer gezien wordt.

Gember in het eten

Gember is een wortelknol van de gemberplant en het is natuurlijk een heerlijke smaakmaker. Dit wisten ze in de middeleeuwen al. Gember heeft een pittige smaak. Bovendien maakt het vlees malser. Men zegt trouwens ook dat gember mogelijk helpt, tegen misselijkheid bij bijvoorbeeld wagenziekte. Ook schijnt het te helpen tegen winderigheid. Het is maar, dat je het weet. Misschien wordt het eens tijd om een of jouw vriend of vriendin heerlijke gemberthee cadeau te doen?

Gember en afvallen

Ja je kunt gember en afvallen goed combineren. Je kun dat zelf natuurlijk doen, met een dieetschema. Het voordeel van gember en afvallen is dat het elkaar versterkt. Dat is een ongekende kracht van gember die niet iedereen kent. Daarbij komt weer de gemberthee kijken trouwens, want die thee speelt ook een belangrijke rol in het dieetschema.

Gember vervanger voor alcohol

Wist je dat er ook bier is met gember? Gember is een geniale smaakmaker. Het zorgt zoals gezegd voor een specifiek soort pit in eten en drinken. Daar kwamen sommige brouwers ook achter. Gemberbier is daarom erg fijn voor mensen die minder of geen alcohol meer willen drinken. Het geeft namelijk wel een beetje het gevoel dat je toch nog alcohol drinkt. Dit is heel wat anders dan een normaal alcoholvrij biertje.

Verkoudheid of griep?

Ze zeggen dat ook dan gember een verlichtende rol kan spelen. Onder het mom van baat het niet schaadt het niet, zou je het dus gerust eens proberen. Werkt het voor jou? Dan is het mooi. Werkt het niet? Dan heb je in iedere geval een kopje lekker gember thee gehad.

https://dieetschema.nl/kun-je-sneller-afvallen-met-gember/

Gerelateerde artikelen

Overspannen, de symptomen en oplossingen.

ABB HAF groepenkast samenstellen

MCI is professioneel van dienst bij NDO onderzoek en materiaalkunde