Add Link
Image default
Bedrijven

Checklist lang op vakantie

Heerlijk lang op vakantie gaan. Niet iedereen heeft die luxe. Maar, waar een wil is, is ook vaak een weg. Ga je lang op vakantie? Dan zijn er net even wat meer aandachtspunten waar je op moet letten. Je wilt immers wel dat jouw huis er als je terugkomt ook nog goed bijstaat.

Regel opvang

Of het nu voor de kat, de planten, de post of iets anders is. Er is vaak wel een reden, waarom je jouw huis niet een maand onbeheerd achter kunt laten. Overleg ook met diegene die de post voor jou uit de brievenbus haalt, of hij of zij de belangrijke papieren mag open maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan belastingpapieren of boetes. Kortom, denk aan de zaken die geen maand kunnen wachten omdat je anders mogelijk (nog hogere) boetes krijgt.

Slotenmaker Roermond

Je hebt sowieso goede sloten nodig, voor de deuren maar ook voor de ramen. Daarvoor kun je prima terecht bij bijvoorbeeld Slotenmaker Roermond. Heb je dit al geregeld, bij slotenmaker Roermond of ergens anders? Dan is het belangrijk om als je dat nog niet hebt, voor de oppas van jouw huis, sleutels te laten bijmaken.

Zorg voor goede beveiliging

De kans op inbraak is als jij op vakantie gaat, een stuk groter. Zorg daarom voor een goede infraroodcamera, waarbij je op afstand kunt zien of er iemand in bijvoorbeeld jouw woonkamer is. Check natuurlijk wel bij jouw oppas of het stil alarm niet toevallig is afgegaan, omdat hij of zij in de woonkamer was.

Neem de juiste spullen mee

Natuurlijk zijn er enorme lijsten met: ‘wat neem ik mee op vakantie’. Het belangrijkste is echter een stuk minder:

  • Paspoort/rijbewijs /vaccinatiebewijs
  • Geld/pinpas/creditcard
  • Geschikte kleding voor onderweg en op bestemming
  • Tickets voor vliegtuig/trein etc.

Zoals je ziet, valt het allemaal nog wel mee dus. Alvast een hele fijne vakantie gewenst!

https://slotenmakerinroermond.nl/

Gerelateerde artikelen

Beveiligingscamera

Balenpers papier kopen?

Taxateur Gulpen helpt u met uw waarde taxaties