Add Link
Image default
Bedrijven

Bediening in cafés en restaurants

De bediening in een café of restaurant is een van de belangrijkste factoren voor een fijne avond. Wanneer je je als gast niet gezien voelt, is de lol er al snel af. Dan kan het eten nog zo lekker zijn, de avond valt of staat door de service van de bediening. Ondanks deze belangrijke taak wordt het beroep kelner, ober of serveerster vaak gezien als een bijbaantje of iets wat je niet zo lang doet. Maar werken in de horeca is juist iets wat in je bloed moet zitten. De gastvrijheid kun je niet zomaar aan leren, die moet je hebben. Tuurlijk leer je heel veel wanneer je in een restaurant gaat werken. Denk bijvoorbeeld aan je dienblad balanceren of de wijn inschenken zonder te morsen. Wat je vooral leert is sterk in je schoenen staan. Want je moet regelmatig omgaan met lastige gasten. Daarnaast is snelheid van groot belang, maar dat alles terwijl wel je veel geduld en rust uitstraalt. Want geen enkele gast wil een oververhitte ober aan tafel hebben.

 

En nu we het over uiterlijke vertoning hebben, dan willen we graag het belang ervan benadrukken. In een goed restaurant of café ziet de bediening er verzorgd en fris uit. Dit houdt in blouses die gestreken zijn, handen die verzorgt zijn en schoenen die gepoetst zijn. Dat laatste wordt helaas meer dan eens vergeten. De meeste bediening draagt zwarte schoenen, maar om deze echt zwart te krijgen en ook zwart te houden heb je indringverf zwart. Deze speciale verf trekt volledig in de schoenen waardoor het voor langere tijd goed blijft, veel langer dan verf die op je schoenen ligt en er dus niet intrekt.

 

Werk je in een restaurant of café en wil je jouw schoenen ook goed zwart houden? Kies dan voor bovengenoemde verf, die je vind bij diverse angelus leerverf verkooppunten in Nederland.

https://www.leerverfshop.nl/