Add Link
Image default
Bedrijven

5 tips voor het kiezen van bedrijfskleding voor de winter

Als bedrijf bent u verantwoordelijk voor het welzijn en de gezondheid van de medewerker op de werkvloer. Dit betekent dat u moet zorgen voor de veiligheid, maar ook dat u moet zorgen voor een prettige werkomgeving. Dit kan u doen op de werkvloer zelf, maar dit zit ook in de kleding die het personeel draagt. De kleding moet er voor zorgen dat een werknemer comfortabel en goed kan werken. Voor in de zomer en de warmere dagen zal dit niet lastig zijn, maar in Nederland is het ook vaak koud en nat. Voor de koude dagen is het als bedrijf ook belangrijk om bedrijfskleding aan te schaffen. Waar moet u dan aan denken? Dat leest u hier verder. Er worden vijf tips gegeven die u als bedrijf kan aanschaffen en waar werknemers over het algemeen zeer tevreden mee zijn.

Werkjassen

Een goede warme winterjas is natuurlijk erg fijn voor mensen die veel buiten werken in de bouw of andere sector. Nu kunt u hele mooie jassen krijgen waar u ook een logo op kan laten drukken. Er is ook de mogelijkheid om een reflecterende winterjas te krijgen voor mensen die veel in het verkeer moeten werken.

Hoodies

Een zeer populair kledingstuk is de hoodie. Dit is een kledingstuk die door veel mensen in de vrije tijd wordt gebruikt. Dit komt omdat het zeer comfortabel zit en ook voor warmte zorgt. Nu kunt u als bedrijf ook mooie hoodies of hooded sweaters krijgen waar u een logo op kan laten drukken. Een hooded sweater bedrukken met een logo is zeer makkelijk en kan ook nog professioneel zijn. Daarbij dragen werknemers mogelijk deze truien ook buiten werktijd en kan het als promotie worden gezien. Dit kledingstuk is ook ideaal om cadeau te doen aan de werknemers of misschien wel voor werknemers die vertrekken.

Fleece truien

Als we het hebben over warme kleding in de winter, dan mag een fleece trui of vest niet ontbreken. Deze truien en vesten zijn zeer warm en perfect tegen de kou, en daarbij zijn deze truien en vesten vaak ook netjes. Zo heeft u werknemer het warm en komt het bedrijf professioneel over.

Thermo kleding

Een ideaal product voor in de winter is thermokleding. Dit kunt u krijgen in shirt vorm, maar het is ook mogelijk om thermobroeken of thermo ondergoed te krijgen. Dit is ideaal voor de werknemer, want deze kleding kan makkelijk gedragen worden onder de overige werkkleding. Daarbij belemmert deze kleding ook niet in het werk en zal dit dus ook niet de kwaliteit van het werk negatief beïnvloeden.

Mutsen en handschoenen

Overige items die lekker in de winter zijn, zijn mutsen, handschoenen en sjaals. Deze items zijn heerlijk als het heel erg koud is en zorgen dat de oren en vingers lekker warm blijven. Het mooie is dat deze items ook te bedrukken zijn met een logo, waardoor u met het bedrijf ook nog promotie kan doen en professioneel kan overkomen.

Gerelateerde artikelen

How To Add Improvements To Your Exhibition Space

Pretparken in België en Duitsland.

Een elektrische boiler kost u niet de wereld.