Add Link
Image default
Auto’s en Motoren

Hondenrekken voor auto’s

Voor sommige honden is een autorit een van de gelukkige ervaringen in het leven – bijna net zo goed als een rol in een dode eekhoorn. Voor anderen is het een zenuwslopende beproeving, die ze huiverend en gespannen achterlaat. Wat maakt het verschil?

Laten we het zo zeggen: Als de bestemming altijd het kantoor van de dierenarts is, zal uw hond waarschijnlijk niet genieten van wat hem daar brengt. Maar als de auto ze ook meeneemt naar parken, stranden en op shoppingexpedities, nou ja, dan zullen de auto’s rocken.

Car Parts Expert is de expert op hondenrekken voor auto’s. Car Parts Expert maakt het mogelijk om een kwalitatieve hondenrek auto te kopen tegen een goede prijs.

Als u er zeker van wilt zijn dat een roadtrip zo geweldig en stressvrij mogelijk is voor uw pup, dan zijn er een paar tips die u moet volgen. Hier zijn enkele suggesties om een ritje leuk en veilig te maken voor uw hond.

Wat inpakken
Als uw hond meegaat voor uw roadtrip, moet u een paar essentiële zaken meenemen. U moet bereid zijn om rotzooi op te vangen en uw hond alles te geven wat ze nodig hebben tijdens uw reis.

Hier zijn een paar dingen die u moet inpakken:

Papieren handdoeken, vlek- en geurverwijderaar en alles wat u na een ongeval nog meer moet opruimen.
Veel poepzakjes
Een kom, water en wat traktaties…
Een veiligheidsharnas, krat of barrière
Stoelhoezen (een oud vel met plastic tassen eronder werkt in een snuifje) als u uw auto wilt beschermen tegen vlekken en haren

Twee zusters die een taxiritje maken met een poedelhond, en terugkomen van het winkelen met boodschappentassen.

De belangrijkste aanwijzing is om het rijden in een auto een aangename ervaring te maken vanaf het moment dat je samen tijd doorbrengt. Veel dierenartsen raden u aan om uw nieuwe huisdier naar huis te brengen, in plaats van ze in een krat te stoppen en erheen te vliegen, omdat het veel minder stressvol is voor uw hond.

Als u uw hond voor het eerst mee naar huis neemt, vraag dan een vriend of familielid om mee te gaan zodat ze naast uw puppy of hond kunnen zitten, ze kunnen knuffelen en u de zekerheid bieden dat ze deze eerste reis zullen overleven.

Neem uw hond binnen de eerste dagen na thuiskomst mee naar een leuke plek in de auto, naar een park of een strand, zodat ze hem onmiddellijk met goede dingen gaan associëren. Zorg ervoor dat u elke reis aangenaam maakt – speel de muziek niet te hard, praat met ze als ze nerveus lijken en zorg ervoor dat ze zich op hun gemak voelen.

Car Parts Expert is de expert op hondenrekken voor auto’s. Car Parts Expert maakt het mogelijk om een kwalitatieve hondenrek auto te kopen tegen een goede prijs.

Tips voor een aangename reis
Behandel autoziekte. Als eenvoudige bewegingsziekte de oorzaak is, vraag uw dierenarts dan naar tegen misselijkheid. Als de zenuwachtigheid van de auto de boosdoener is, probeer dan uw hond in de auto te laten zitten zonder ergens heen te gaan, met veel lof en traktaties; oefen dan met korte ritten die eindigen op een leuke plek.

Neem het gebruikelijke voer van uw hond mee op lange reizen. Een plotselinge schakelaar kan de maag van uw hond van streek brengen, wat niet is wat u wilt als u vastzit in de auto.

Probeer uw hond niet te voeren vlak voor uw vertrek of wanneer u op de weg bent. Een hond met een volle buik en een auto in beweging kan een slechte combinatie zijn. Streef naar een maaltijd drie tot vier uur voor je vertrekt, en als je ze op de weg moet voeden, maak dan een pitstop.

Neem beddengoed en speelgoed van thuis mee voor langere reizen. Ze kunnen uw hond troosten wanneer hun gebruikelijke routine wordt verstoord.

Gebruik een veiligheidsharnas, barrière of krat om uw hond in bedwang te houden. Als u een krat gebruikt, zet hem dan vast zodat hij niet rond de auto glijdt.

Sommige mensen vinden dit een beetje obsessief, maar denk na over wat er gebeurt als u plotseling remt of neerstort. Een terughoudendheid zal dat wel doen:

Bescherm uw hond door hen tegen het raken van de voorruit of het vliegen uit de auto te houden.
Bescherm u en uw passagiers tegen de gevolgen van een vliegende hond.
Voorkom de stapeling die kan ontstaan als uw hond uit de auto vliegt en de weg opvliegt.
Houd honden op zijn minst uit de voorstoel, en zeker uit je schoot. Niet alleen kunnen ze je afleiden en een ongeluk veroorzaken, maar kleine pups kunnen ook gedood worden door een uitgeworpen airbag.

Laat uw hond niet achterin een open vrachtwagen rijden of hun hoofd niet uit het raam hangen. Het is te gemakkelijk voor een hond om uit een vrachtwagenbed te springen of te vallen. En zelfs het snuiven van de bries uit een open raam kan leiden tot een bezoek van de dierenarts als er een kiezel of iets van de weg in het oog van uw hond wordt geschopt.

Veiligheid van de weg af
Laat uw hond niet alleen in de auto achter op koude of warme of zelfs warme dagen. Op een dag van 85 graden is de temperatuur in een auto binnen tien minuten 102 graden, zelfs met opengesperde ramen. Slechts 15 minuten in een hete auto kan leiden tot hersenbeschadiging. En honden kunnen, en doen, doodvriezen als ze in de winter alleen in de auto’s worden achtergelaten.

Het komt er op neer: Auto’s zijn een van de beste manieren om met uw hond de weg op te gaan. Met een paar veiligheidsmaatregelen en wat voorbereidingen vooraf om angst en maagklachten in de auto te voorkomen, is de kans veel groter dat u allebei veel meer van de roadtrip zult genieten.

Neemt u uw hond mee voor ritten in de auto? Hoe houdt u ze veilig en gelukkig op de weg? Laat het ons weten in de opmerkingen hieronder!

Wezens van alle soorten en maten hebben een ritje gemaakt in de auto’s van de eigenaren, maar de ongebreidelde huisdieren kunnen ongelukken, bijna-ongelukken of noodstops veroorzaken.

Honden zijn het meest voorkomende huisdier dat een lift krijgt, maar kunnen de bestuurder afleiden.

https://www.carparts-expert.com/nl/bagage-transport/hondenrekken-scheidingsrekken.html