Add Link
Image default
Adverteren

Kunsthaag Klimop tegels, Volle dekking, Fraaie decoratie

Klimop een groenblijvende Liaan

Wist u dat… De Klimop tot de klimopfamilie op voeselrijke en vochtige grond langs muren groeit, waar de plant zich vastklampt met luchtwortels?

De klimop is een groenblijvende liaan en kan wel meer dan 10 meter hoog klimmen, eveneens met een vorming van kruipende stengels.

Zeepstoffen…Wasmiddel

En wist u dat….Omdat de Klimop een hoog Saponinegehalte (Zeepstoffen) heeft. Het afkooksel van de klimop bladeren kan gebruikt worden als wasmiddel.

Kunsthaag Klimop tegels

Een echte haag vergt veel onderhoud en moet regelmatig geknipt worden. Dit betekent dat u ook weer moet sjouwen met tuinafval. De klimop is een erg vervelende klimmer en bindt zich overal aanvast en is dus slecht te verwijderen.

De Kunsthaag Klimop is echt een goed alternatief. Deze blijft het hele jaar door groen en u heeft geen onderhoud hieraan. De klimop tegels zijn eenvoudig te bevestigen en trekt geen ongedierte aan.

Waarom Kunsthaag Klimop tegels

  • Geen water geven,
  • Niet meer snoeien 
  • Sjouwen met tuinafval
  • geen insecten aan.
  • Een voordelige en duurzame oplossing want de Kunsthaag Klimop is eenvoudig zelf te monteren en er hoeft geen dure tuinman voor te komen.
  • Hele jaar door groene tuin
  • Eenvoudig bevestigen

De Klimop Kunsthaag is verkrijgbaar op tegels. Een mooie volle dekking, er is geen achtergrondscherm nodig. Echt een fraai decoratie voor op het balkon, terras, een witte muur, aan het tuinhek maar kan eveneens binnenshuis aan de muur als wanddecoratie. Bovendien zorgt het voor meer privacy.

Wilt u ook het hele jaar door een groene tuin, geen onderhoud meer? 

Overweeg eens een Kunsthaag Klimop, Bekijk en bestel via onze website via www.kunsthaag.eu

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-klimop-tegel-50x50cm/