Add Link
Image default
Aanbiedingen

Wil jij een uniek cadeau? Koop dan een gegraveerd wijnglas!

Weet je nooit wat je moet geven aan iemand die jarig is? Wij hebben hiervoor een originele oplossing bedacht, namelijk een wijnglas graveren! Hier kun je dan een leuke tekst, citaat of uitspraak op graveren. Ook kun je natuurlijk een datum of een naam laten graveren. Op deze manier hoef je niet met een standaard cadeau aan te komen zoals een cadeaubon, een bosje bloemen of een doos met bonbons. Ben je benieuwd geworden naar het laten graveren van een wijnglas? Wij vertellen je meer in deze blog!

Een gegraveerd wijnglas voor elk feestje

Met dit cadeautje hoef je niet verder te zoeken naar een origineler cadeautje. Dit is namelijk een aardig origineel cadeau, dachten wij zo! Een voordeel van dit cadeautje is dat je het kunt geven bij elke gelegenheid. Je kunt het dus geven aan een jarige, maar ook aan een jubilaris of een pasgetrouwd stel. In dit geval is het dan leuk om een datum of twee namen te laten graveren. Dit cadeau kan ook erg romantisch zijn om te geven. Voor elke gelegenheid is dit originele cadeau geschikt!

Een leuk extraatje

Heb jij het leuke plan om dit cadeau aan iemand te geven? Dan hebben wij nog een leuke toevoeging! Dit cadeautje is natuurlijk al leuk van zichzelf. Toch kan je het nóg leuker maken. Je kunt er namelijk een wijnfles bij geven. Op deze manier kan de ontvanger meteen een slokje nemen van het nieuwe glas! Daarnaast kun je er ook heerlijke hapjes bij geven zoals blokjes kaas en heerlijke olijfjes. Zo gaat de ontvanger een leuke avond tegemoet!

Meer informatie over een gegraveerd wijnglas?

Ben je eruit en wil je graag een wijnglas laten graveren? Dit kan heel eenvoudig online. Wanneer je kijkt op de website van Personal Surprise, zie je dat er veel verschillende glazen zijn die je kunt laten graveren, zoals bierglazen, sap glazen en shotglazen. Ook kun je op de website een paar voorbeelden van leuke teksten vinden, voor wanneer je er nog niet helemaal uit bent. Bekijk snel eens de website van Personal Surprise voor de mogelijkheden!