Add Link
Image default
Aanbiedingen

Waarom jij een mezzanine nodig hebt!

Als jij op zoek bent naar oplossingen voor het ruimtetekort in jouw bedrijfspand, zal je vast niet onbekend zijn met de mezzanine. In deze blog willen we je hier graag meer over vertellen, door je voor te stellen aan een specialist op het gebied van mezzanines: Nolte Mezzanine. Lees snel verder! 

 

Wat is een mezzanine?

Een mezzanine is een vloer die je kunt installeren tussen twee bestaande verdiepingen in jouw pand. De mezzanine is te betreden met een vloer, waardoor het als het ware gezien kan worden als een extra verdieping in jouw pand. Je kunt een mezzanine voor veel verschillende doelen inzetten: het ligt er maar net aan wat jouw bedrijf nodig heeft. Door het draagvlak van 3.500 kg per vierkante meter en vele technische mogelijkheden, kan een mezzanine bijvoorbeeld prima als opslagruimte fungeren, maar werkt het ook goed als kantoorruimte.

 

Voordelen van Nolte Mezzanine

Als jij geïnteresseerd bent in een mezzanine, is Nolte Mezzanine de specialist die jij nodig hebt. We noemen graag een paar voordelen van dit bedrijf:

 

  • Nolte Mezzanine maakt de mezzanines op maat. Ideaal voor elk bedrijfspand dus, aangezien je hierdoor zeker weet dat de mezzanine perfect in jouw bedrijf past. Bij het ontwikkelingsproces wordt niet enkel rekening gehouden met de maat van jouw mezzanine vloer, maar ook met andere eisen, zoals de huiskleur van jouw bedrijfspand. 

  • Nolte Mezzanine levert de mezzanine als een bouwpakket, met duidelijke instructies. Hierdoor bepaal jij zelf wanneer je de mezzanine op wilt bouwen. Het feit dat de vloer als bouwpakket geleverd wordt, biedt jou ook de mogelijkheid om de vloer af te bouwen, wanneer deze niet langer nodig is. 

  • De mezzanines van Nolte Mezzanine komen als bouwpakket, maar dat betekent niet dat je de hele vloer in je eentje moet opbouwen. Als je bij je bestelling aangeeft dat je de montering graag door een specialist laat doen, zorgt Nolte Mezzanine ervoor dat er een monteur mee komt, zodat je zeker weet dat de mezzanine goed staat.

 

Neem contact op!

Ben jij geïnteresseerd in een mezzanine voor jouw bedrijfspand, of zou je graag de mogelijkheden hiervan met een specialist overleggen? Neem contact op met Nolte Mezzanine! Zij bespreken graag de mogelijkheden met je. 

 

https://www.noltemezzanine.nl/