Add Link
Image default
Aanbiedingen

Met de Scope 12 training van Omega word jij een zonnepanelen specialist

Heb jij thuis zonnepanelen, of werk je in een werkveld waar je vaak met zonnepanelen in aanraking komt? Dan is het handig om hier het één en ander van af te weten. Door de Scope 12 training van Omega Training te volgen, mag jij jezelf een specialist noemen. We vertellen je er in deze blog meer over! 

 

Wat is Omega Training?

Omega Training is een bedrijf dat trainingen aanbiedt voor jouw werkplek. Dit zijn vaak trainingen die gebaseerd zijn op de technische processen die zich binnen een bedrijf afspelen. Voorbeelden hiervan zijn trainingen waarin je de elektronische apparaten binnen een bedrijf te controleren, maar alles leren over zonnepanelen is dus ook mogelijk. 

 

Wat is de Scope 12 training?

Om fouten bij het leggen van zonnepanelen te voorkomen, wordt er steeds strenger gecontroleerd op dit gebied. Zo’n controle moet je kunnen aantonen als er naar gevraagd wordt. Om zo’n controle uit te voeren, moet je een certificaat hebben. Dit certificaat kun je behalen door middel van de Scope 12 training. De Scope 12 training van Omega is vooral geschikt voor inspecteurs, maar kan ook erg handig zijn om te volgen als installateur, aangezien je als installateur ook de nodige kennis nodig hebt om de panelen succesvol te leggen.

 

Kan iedereen een Scope 12 training volgen?

In principe zijn er geen eisen aan het volgen van de Scope 12 training, maar er wordt wel gezegd dat het enorm handig is als jij een achtergrond hebt in de elektrotechniek. Zo is er bijvoorbeeld de Scope 8 training, die wordt aangeraden om eerst te volgen. Hiermee doe jij al enige kennis op en zul je niet compleet onbekend de Scope 12 training ingaan. 

 

Hoe doe ik mee? 

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een Scope 12 training? Neem dan een kijkje op de website van Omega Training. Deze cursus wordt hier in vier dagen aangeboden, wat betekent dat jij binnen een week jezelf een specialist op het gebied van zonnepanelen mag noemen. Heb je vragen over deze cursus? Eén van de specialisten van Omega Training staat je graag te woord om al je vragen te beantwoorden! 

 

https://omegatraining.nl/