Add Link
Image default
Aanbiedingen

Tuin zorgt voor rust

Na een lange dag hard zwoegen en zweten is het heerlijk om even te ontspannen thuis. Je pakt even wat te drinken en wat lekkers en gaat lekker relaxen op de bank. Maar nu buiten het zonnetje begint te schijnen, kan je beter even buiten gaan zitten. Lekker buiten op een stoel of een bank. Luisteren naar de rustgevende geluiden van de natuur. Buiten dat zijn er nog een aantal manieren om je tuin zo rustig mogelijk te maken. Ben jij benieuwd? Ik zal het kort even uitleggen.

Het allerbelangrijkste is de comfort naar mijn idee. Het is fijn als je helemaal kan ontspannen en lekker kan wegzakken op de bank. Loungebanken zijn natuurlijk ideaal hiervoor. Voeg er nog een aantal kussens aan toe en eventueel en dekentje voor als het ’s avonds koud wordt en je bent helemaal voorzien van de ideale zitplek. Dan pak je een boek erbij en klaar is kees.

Net zoals je ook je eigen huis hebt ingericht, moet je dat ook voor de tuin doen. Het gebruik van de juiste kleuren kan een groot verschil maken. De ene kleur straalt warmte uit, de ander ontspanning en je hebt ook sombere kleuren. Een groene kleur werkt meestal ontspannend en stressverlagend. Dit kan je natuurlijk uiteraard goed combineren in je tuin met bloemen en planten. Een blauwe of gele kleur zorgt voor ontspanning en warmte tegelijk.

Heb je onvoldoende informatie en wil je graag van alles te weten komen voor jouw ideale tuin. Dan kan je het best naar de website van Fonteyn gaan. Zij hebben een ontzettend groot assortiment. Het assortiment is voorzien van alle dingen die je nodig hebt in je tuin. Loungesets, banken, tuinhuizen, decoratie en nog meer. Ik zou zeggen: ‘geniet van het weer en veel tuinplezier!’