Add Link
Image default
Aanbiedingen

Snel een iPhone X scherm vervangen met 12 maanden garantie

Als je problemen hebt met het scherm van je iPhone X is kan het een goed idee zijn om deze te laten vervangen. Apple gebruikt de beste materialen voor zijn iPhones, maar aangezien het een voorwerp is wat je dagelijks gebruikt kan er toch wat aan kan gaan mankeren. Een eenvoudige scherm reparatie kan de levensduur van je iPhone verlengen. Je hoeft dus niet meteen diep in de buidel te tasten om een nieuwe iPhone te kopen. Een iPhone X scherm vervangen bij GSM Reparatie Centrum is heel betaalbaar en je staat binnen een half uur weer buiten met iPhone die er weer uitziet als nieuw en met 12 maanden garantie op je nieuwe scherm.

 

iPhone X scherm vervangen om de levensduur van je iPhone te verlengen

Het is alweer een paar jaar geleden dat de iPhone X is uitgebracht samen met de iPhone 8 en de iPhone 8Plus. Alle drie de modellen zijn uitgerust met een Retina HD Display voor natuurgetrouwe kleuren en voorzien van True Tone technologie waardoor het prettiger is om het scherm te gebruiken. Met True Tone wordt het omgevingslicht door een sensor gemeten en de kleuren op het scherm passen zich vervolgens hierop aan. Omdat de iPhone X is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen is op basis van de meest innovatieve technologieën van dat moment is hij nog steeds niet verouderd. Maar als je een iPhone elke dag intensief gebruikt is het niet zo gek dat er toch wat gebruiksschade ontstaat of dat het display interne mankementen begint te vertonen. Je iPhone X scherm vervangen kan dan de oplossing zijn.

 

Waarom zou je een iPhone X scherm vervangen?

Je iPhone heb je meerdere keren op een dag in handen. En elke keer dat je hem uit je zak of je tas haalt bestaat de kans dat je hem uit je handen laat vallen. De meest voorkomende beschadigingen zijn dan ook krassen en barsten in het scherm na een valpartij. Met een gebarsten scherm ziet je iPhone X er niet zo mooi meer uit. Maar de barsten kunnen ook de bediening van je telefoon belemmeren omdat de volledige bediening van de iPhone X via het scherm gaat. Een andere reden om je iPhone X scherm te vervangen is als je last krijgt van een bevroren scherm, als de touchscreen functie niet meer wil werken of wanneer er zwarte puntjes, de zogenaamde dooie pixels, in je scherm verschijnen. Wanneer de beschadigingen of mankementen ervoor zorgen dat het niet meer fijn is om je iPhone te gebruiken dan is dat een reden om je iPhone X scherm te vervangen.

Gerelateerde artikelen

Zelf e-liquid maken? Dat doe je zo!

Zo vind jij de ideale kattenmand!

Beste kleine mobiele airco 2020