Add Link
Image default
Aanbiedingen

Professionele foggers

Een bedrijf dat foggers bouwt en ontwikkelt heet Idealin. Deze foggers die ze maken zijn capabel om de luchtvochtigheid in verschillende ruimtes te verhogen. Bijvoorbeeld in broeikassen, theaters, kerken, magazijnen of drukkerijen. Ze zijn toe te passen in elke ruimte waarvan de luchtvochtigheid snel omhoog gebracht moet worden.

 

Idealin

 

Dit bedrijf ontwikkelt en produceert foggers. Deze foggers kunnen in elke grote ruimte de luchtvochtigheid omhoog brengen. Door een fijn rooster wordt het water met middelmatige kracht verspreid. Hiervan is het resultaat dat de nevel met minuscule waterdruppels de lucht bevochtigt. Door de werking van deze nevel is de nevel groter dan de nevel van andere luchtbevochtigers en op deze manier kun je zo de grootste ruimtes bevochtigen.

 

De verschillende foggers;

 

·      De ultrafogger: Deze fogger produceert een mist die heel fijn is. De fogger is hierdoor geschikt voor gebruik daar waar een normale fogger niet voor bedoeld is. Dit heeft te maken met de condensatie van de nevel. Doordat deze fogger de fijnste mist produceert is de nevel direct verdampt en condenseert dit niet.

 

·      De superfog: deze fogger kun je toepassen voor grote ruimtes. De druppels die uit de fogger komen zijn 3-5 duizendste millimeter groot. De druppels verdampen voordat ze neer komen als condensatie.

 

·      De fogmax: dit is de fogger met de hoogste capaciteit en bovendien de meeste. Met een opbrengst van ongeveer 8 liter per uur is deze fogger uitermate geschikt voor magazijnen en broeikassen. De fogger is compact en in te zetten voor wanneer je snel resultaat wilt zien.

 

·      De Fog360: deze fogger heeft een capaciteit van 6 liter per dag. De fogger kan opgehangen worden en neemt hierdoor geen ruimte in. Wel is een stroomaansluiting en watertoevoer noodzakelijk. De fogger verspreidt de nevel rondom en de nevel wordt egaal verspreid en ook weer snel verdampt. Dit komt doordat de nevel verdampt voordat deze de vloer raakt.

 

 


Als je op zoek bent naar een industriële bevochtigers dan is een Idealin echt iets voor jou!

https://www.itecluchtreiniger.nl/