Add Link
Image default
Aanbiedingen

Lees niet, maar luister gewoon

Lezen kan soms best wel vermoeiend zijn. Soms heb je gewoon zo’n dag waarop je geen zin hebt om iets te doen, laat staan om alles te lezen, Want in het dagelijks leven moeten wij echt heel veel lezen. Dat heb je misschien niet zo door, maar als je eenmaal kan lezen, dan lees je echt alles. Ook alle bordjes, straatnamen, krantenkoppen en teksten op vrachtwagens. Soms zou je wel eens je ogen willen sluiten en gewoon willen vertrouwen op andere zintuigen dan je ogen. Heb jij ook wel eens dat je ’s ochtends verwilderd wakker wordt en je boven op een boek ligt waarvan allemaal bladzijdes gekreukeld zijn? Dan heb ik misschien wel een aantal oplossingen die jij wel aantrekkelijk zal vinden. Ben je benieuwd? Lees dan gewoon verder!

 

Een reden waarom veel mensen boeken lezen, is omdat ze vermaakt gewoon willen worden, omdat ze willen ontsnappen aan het hier en nu, omdat ze in het leven van iets of iemand anders willen stappen. Ook zijn er mensen die lezen, omdat het ze handig lijkt om die informatie te kennen. Dat zijn eigenlijk de twee voornaamste redenen om een boek op te pakken en te lezen: vermaak en informatie. Maar, dat zijn echt niet de enige twee manieren om vermaak en informatie te vergaren, benieuwd wat je nog meer kan doen?

 

Heb je er bijvoorbeeld al wel eens over na gedacht om de radio aan te zetten? Je kan gewoon radio luisteren op pc, daar heb je helemaal geen echte radio voor nodig. Want zo krijg je ook een hele hoop vermaak en informatie binnen. Dat vermaak is dan vaak in de vorm van liedjes waar je op los kan gaan, en die informatie krijg je dan bijvoorbeeld via het nieuws dat wordt voorgelezen of via praatprogramma’s waar allerlei interessante mensen aan het woord komen. Radio luisteren internet is echt een goede uitkomst.  Je kan ook jezelf vermaken met een podcast, en wie weet zeggen ze ook nog wel eens iets interessants. Podcasts zijn heerlijk om naar te luisteren. Je kan je ogen sluiten en meegetrokken worden in het gesprek of verhaal.

https://www.radioguide.fm/