Add Link
Image default
Aanbiedingen

De laatste trends om je huis te stylen

Ben je een beetje uitgekeken op de huidige inrichting van je huis en ben je toe aan iets nieuws? We begrijpen het! Hieronder geven we een aantal tips die er zeker voor zullen zorgen dat jij je huis een leuke opepper kunt geven. Dat wordt comfortabel én stijlvol wonen.

 

  1. Kunst

Heb je er weleens over nagedacht om schilderijen op te hangen, bijvoorbeeld in de gangen of in de kantoorkamer? Het leuke hieraan is dat iedere kunstenaar een eigen stijl heeft en dat er dus altijd afbeeldingen zijn waar je blij van kan worden, of je nu van moderne, abstracte kunst of juist van klassieke stillevens houdt. Bonustip: laat je eigen kinderen iets maken en lijst dat daarna in. Dat maakt de kunst in huis net een beetje persoonlijker. Kunst bestaat natuurlijk niet alleen uit schilderijen en tekeningen, maar ook in vele andere vormen. Denk bijvoorbeeld aan kleine beeldjes of excentrieke vazen. Het is maar net wat jij mooi vindt en welke stijl het beste in jouw woonkamer past.

 

  1. Textiel

Dekentjes, kussentjes en tapijten: textiel is altijd een goed idee! Zeker voor het winterseizoen zorgen deze accessoires in huis ervoor dat je kamer er niet alleen leuker en modieuzer uit ziet, ook brengt het een hoop warmte en gezelligheid met zich mee. Een set van kussentjes met het zelfde patroon of in dezelfde kleuren is een makkelijk voorbeeld van een kleine toevoeging op de bank dat niet alleen schoonheid uitstraalt, maar ook nog eens gewoon handig is voor gebruik. Zo ook tapijten, deze zijn te krijgen in verschillende soorten en maten en zijn ook nog eens lekker warm voor de voeten. 

 

  1. Spectaculaire lampen

Een echte eyecatcher in de huiskamer is het hebben van bijzondere lampen, hetzij hanglampen aan het plafond of gewoon staande lampen. Wat denk je bijvoorbeeld van een lamp in de vorm van een kroonluchter? Of houd je meer van moderne stijl en zet je liever een zilveren stalamp naast je stoel neer? Het zijn kleine details die net je ruimte afmaken. 

 

https://b-living.eu/