Add Link
Image default
Aanbiedingen

De beste studentenbanen in Zwolle

In Zwolle wonen zo’n 6.000 studenten. Deze studenten zijn verdeeld over zes hogescholen. Zwolle is een prachtige Hanzestad met een groot bedrijfsleven en hier zijn zowel nationale als internationale bedrijven gevestigd. Hierdoor is Zwolle bij menig student een geliefde studentenstad. Het is alleen vaak nog lastig voor studenten om een bijbaan te vinden die te combineren is met de studie. Benieuwd wat je kunt doen om aan een bijbaan in Zwolle te komen? We vertellen het je in deze blog!

 

Horeca

De horeca is zeer geliefd bij studenten. Niet alleen om er de avonden door te brengen, maar ook om er te werken. Werken in de horeca is namelijk vaak in de avonduren en in de weekenden, waardoor het wat makkelijker te combineren is met een studie. Of je nu achter de bar wil staan, de bediening in wil of een echte ster in de keuken bent; de horeca kan bijna altijd wel extra personeel gebruiken. Het is niet zo dat al die 6.000 studenten in een van de 60 cafés in Zwolle werken. Er zijn natuurlijk veel meer manieren om aan een bijbaan te komen in Zwolle. Easyjobs is hier een voorbeeld van. Benieuwd hoe Easyjobs werkt? Lees dan vooral verder!

 

Easyjobs

Wanneer je graag een flexibele bijbaan hebt, is het verstandig om je in te schrijven bij Easyjobs. Hier deel je je eigen uren in en werk je alleen wanneer jij wil en kunt werken! De app laat verschillende vacatures in Zwolle zien. Deze vacatures worden verdeeld onder gigs en jobs. Gigs zijn korte klussen en dus super flexibel. Je zou bij wijze van spreken elke dag voor een ander bedrijf kunnen werken. Jobs zijn voor een wat langere periode. Denk hierbij aan vakantiewerk. Je zou dan in de zomervakantie full-time kunnen gaan werken, zonder dat je hieraan vastzit de rest van het jaar. 

 

Wanneer je een job of gig hebt gevonden die je leuk lijkt, kun je reageren. Je kunt reageren op klussen bij jou in de buurt en voor een periode waarin jij beschikbaar bent. Vindt de organisatie jou geschikt voor de klus en nemen ze je aan? Dan kun je aan de slag!

 

https://www.easyjobs.nl/