Add Link
Image default
Aanbiedingen

Beste kleine mobiele airco 2020

Op zoek naar een kleine mobiele airco om een ​​kamer te koelen? U bent hier aan het juiste adres.

Mobiele airco’s zijn geweldig voor diegenen die geen centraal AC-systeem hebben of op energierekeningen willen besparen door alleen de kamer in gebruik te koelen.

Een draagbare AC verbruikt minder energie dan een centrale kamerairconditioner en is veelzijdiger omdat u hem van kamer naar kamer kunt verplaatsen.

Maar de term ‘draagbare airco’ kan misleidend zijn.

Sommige draagbare AC’s wegen 80 lbs of meer en vereisen semi-permanente ventilatie – waardoor het bijna onmogelijk is om te bewegen, eenmaal geïnstalleerd.

Maar laten we eerlijk zijn: voor de meeste huizen en de meeste kamers heeft u alleen een kleine draagbare airconditioning nodig.

Sterker nog, kleinere mobiele airco’s kosten veel minder, werken in meer kamers en zijn echt draagbaar.

Waarom een kleine mobiele airco (meestal) beter is

Hoe groter een draagbare conditioner is, hoe krachtiger hij is, wat betekent dat hij een ruimte sneller zal koelen.

Maar een grote draagbare AC is niet altijd de beste keuze om een ​​kamer te koelen. Als het te groot is (in termen van BTU’s) voor de kamer waarin u het gebruikt, kan het de omgeving zelfs ongemakkelijker maken.

Volgens het ministerie van Energie is een te grote AC inefficiënt bij zowel koelen als ontvochtigen. Het laat de kamer klam en ongemakkelijk aanvoelen. Lees ook de pagina over de airco van Dyson.

Een kleinere AC-unit die is afgestemd op de grootte van de kamer, koelt en ontvochtigt effectiever en werkt met minder stroom.

Naast de energiebesparende en betere koelprestaties, neemt een kleine AC minder ruimte in beslag en is hij gemakkelijker van kamer naar kamer te verplaatsen.

Het kiezen van de beste kleine mobiele airco voor uw huis

Besteed aandacht aan de BTU’s van de draagbare AC die u wilt kopen. Draagbare airconditioners beginnen doorgaans bij 5.500 BTU’s. Dit is ideaal voor kleine kamers tot 150 vierkante meter.

De meeste huizen vinden een draagbare AC van 8000 BTU de beste. Het kan een kamer tot 350 vierkante meter koelen.

Natuurlijk is een kleine draagbare AC niet altijd de beste keuze. Als je thuis redelijk grote kamers hebt, wil je geen ondermaatse AC. Hij verspilt evenveel stroom als een te grote batterij en probeert de hele kamer te koelen.

Dus, afhankelijk van de grootte van uw kamer, moet u mogelijk tot 10.000 BTU’s of 14.000 BTU’s gebruiken.

Zie de maattabel onder de beoordelingen voor een volledige AC-maattabel. Of lees alles over stille mobiele airco’s in 2020.