Add Link
Image default
Aanbiedingen

Alles wat u moet weten over de koffiemachines van JURA

Alles wat u moet weten over de koffiemachines van JURA

Heeft uw filter koffiezetapparaat het na jarenlange trouwe dienst plots begeven en bent u nu op zoek naar een top kwaliteit koffiemachine waar u weer jaren mee vooruit kunt? Maar die ook net iets meer opties heeft en wat meer luxe biedt dan wat u hiervoor gewend was? Met de JURA koffiemachines van De Koffiethuiswinkel zet u de lekkerste kopjes koffie. Zowel thuis als op het werk. In deze blog willen we graag wat dieper ingaan op deze koffiemachines van Zwitserse kwaliteit. Lees daarom snel verder!

 

Zwitserse kwaliteit

Als we één land moeten opnoemen waar kwaliteit nog steeds voorop staat, dan is het toch wel Zwitserland. We kennen natuurlijk allemaal de multifunctionele Zwitserse zakmessen die ruim 100 jaar geleden ontworpen werden voor het leger. Deze messen waren niet alleen in het leger populair, maar ook ver daarbuiten. In bijna iedere keukenlade lag in de tijd wel een Victorinox zakmes. Het maken van zakmessen is echter niet het enige waar de Zwitsers ontzettend goed in zijn. Ook koffiemachines afkomstig uit Zwitserse handen zijn van ware top kwaliteit. Dat bewijst JURA. Dit bedrijf heeft zich volledig toegelegd op het produceren van premium volautomaten voor de lekkerste koffiespecialiteiten. En dat als enige merk ter wereld!

 

Voor thuis- én professioneel gebruik

JURA koffiemachines zijn voor zowel thuis- als professioneel gebruik. Met slechts één druk op de knop weten deze volautomaten de lekkerste koffiespecialiteiten voor u te zetten. Geen gedoe meer met filterzakjes, gemalen koffie en afgestreken maatlepels dus! Eén druk op de knop is alles wat er nodig is. Natuurlijk wel pas nadat u uw kopje onder de machine heeft geplaatst. Maar verder hoeft u helemaal niets te doen. Dit maakt de koffiemachines ook zeer geschikt voor professioneel gebruik, zoals op het werk bijvoorbeeld. De machines kunnen tot wel 200 kopjes koffie per dag zetten.

 

Bijpassende accessoires

Wanneer u een nieuwe koffiemachine hebt aangeschaft, wilt u er natuurlijk wel optimaal gebruik van kunnen maken. Door bijpassende accessoires aan te schaffen, maakt u uw koffie-ervaring helemaal compleet. Denk aan lepels, glazen, kopjes, schoteltjes, melkopschuimers en cacaostrooiers. Al deze accessoires zijn speciaal ontworpen voor uw zojuist aangeschafte koffiemachine. Zo haalt u alles eruit wat erin zit!

 

https://www.dekoffiethuiswinkel.nl/