Add Link
Image default
Aanbiedingen

4 manieren om spullen op te bergen

Spullen… we hebben er allemaal teveel van. Zeker als je met meerdere personen in huis woont, liggen kamers vaak vol rommel. Je weet bijna niet meer waar je het kwijt kunt! Gelukkig zijn er een paar handige manieren om spullen op te bergen die niet veel ruimte in beslag nemen. Zo hebben al jouw spullen een eigen plek en raak je (bijna) nooit meer iets kwijt.

Het opbergbankje
Een opbergbank is multifunctioneel. Je kunt er namelijk een hoop spullen in kwijt en je hebt bovendien een extra plek om te zitten. Super handig dus. In (online) winkels vind je meerdere soorten opbergbanken in allerlei verschillende kleuren, vormen en maten. Er is dus altijd wel een opbergbankje te scoren die past bij jouw interieur.

Een bed met opbergruimte
Slapen doen we allemaal en dus heeft iedereen een bed in huis. Wist je dat je onder een bed gigantisch veel spullen kwijt kunt? Je kunt lage opbergboxen aanschaffen die je onder je bed kunt schuiven, maar er zijn ook bedden die al ingebouwde lades hebben. Ideaal! Een bed met lades is vooral handig voor kinderkamers. Zo heb je direct een plek waar al het speelgoed netjes en snel in opgeborgen kan worden.

Opbergmanden
Ook manden zijn perfect om spullen in op te bergen. Opbergmanden zijn niet alleen erg handig, maar ook stijlvol en brengen direct sfeer in huis. Je kunt opbergmanden leuk combineren met meubels en andere woonaccessoires. Op zoek naar een toffe opbergmand? Neem dan eens een kijkje op Sweetlivingshop.nl. In deze webshop vind je naast opbergmanden ook mooie opbergkisten.

Uitschuifbare trap
Wist je dat traptreden omgetoverd kunnen worden tot unieke opbergruimtes? Maak lades tussen de eerste paar traptreden en je hebt direct een plek om mutsen, handschoenen en slippers in op te bergen. Er zijn ook trappen met een speciaal schuifsysteem aan de zijkant. Een ideale manier om de lege ruimte onder je trap goed te benutten. 

 

https://www.sweetlivingshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoofdtelefoons, dingen om rekening mee te houden bij het winkelen via het internet

Op zoek naar een verblijf in een stad? Wacht niet te lang!

Nieuwjaarsduik in eigen tuin