Add Link
Image default
Woning en Tuin

Een vierkante eettafel waar je jaren plezier van hebt

Wie op zoek is naar een mooie vierkante eettafel met een robuuste en duurzame uitstraling is bij www.tafels99.nl op de juiste plek.

Waarom een vierkante eettafel?

Een vierkante eettafel is perfect wanneer de ruimte beperkt is. Een vierkante eettafel is namelijk bijzonder compact. Zet hem tegen de muur voor een intiem etentje met twee, of plaats hem centraal zodat je met vier mensen gezellig samen kunt eten.

Meer dan een eettafel

Een vierkante eettafel leent zich uitstekend voor een spelletje monopolie of een ander bordspel. Zet het spelbord precies in het midden, zodat iedereen even ver van het bord zit en er een gelijk speelveld ontstaat.

Voor elk interieur

Een vierkante eettafel past in elk interieur. Natuurlijk, de afmeting van de ruimte stelt enkele beperkingen aan de grootte die je vierkante eettafel kan hebben, maar binnen die grenzen kun je vrij variëren.

Bepaal eerst of je een tafel met een industriële uitstraling wilt, of juist eentje in landelijke stijl. Vervolgens is het zaak de juiste maat te selecteren. Kies een kleine tafel van 1,10×1,10m, of ga juist voor het grootst haalbare en kies een eettafel met een vierkant tafelblad van 1,80×1,80. Doe dit niet “op gevoel”, maar meet thuis eerst uit hoe de verschillende formaten in de praktijk uitvallen. Het zou immers zonde zijn als je achteraf ontdekt dat je toch liever een iets grotere (of kleinere) tafel had gehad.

Bestel je vierkante eettafel

Ben je eruit hoe je het hebben wilt? Bestel dan jouw favoriete vierkante tafel in onze webshop. Zit de perfecte tafel er niet tussen? Neem dan contact met ons op, want we maken graag een tafel “op maat” voor je.