Add Link
Image default
Winkelen

Transparant heren lingerie

Er bestaan vele modellen heren lingerie in transparante uitvoering. Spannende maar ook de conservatieve variant. Heren slips die transparant zijn zien er goed en ondeugend uit. Echt een must voor de man die van wanten weet. Uitdagende heren lingerie waar elke vrouw voor zal vallen. 

De mannen die een stapje verder gaan dan het gewone alledaagse ondergoed. zij gaan voor doorschijnend en niets verhullende lingerie. Met het transparante heren lingerie in de webshop van 4youwear, kun je alle kanten op. 

Spannende uitstraling

Transparante heren lingerie heeft een goedaanzien. De ademende stoffen zorgen voor het dagelijks, comfortabel dragen van dit ondergoed. Transparant heren lingerie, is aan te schaffen in vele varianten. Slips, strings maar ook boxershorts zijn gemaakt van rekbare vezels die je een luxueuze ervaring kunnen geven. 
Transparant ondergoed kan een gevoel van aantrekkelijkheid oproepen bij zowel de man als de vrouw. Verlegen mannen kruipen uit hun schulp, bij het dragen van transparante slips, wanneer vriendin of vrouwlief ineens heel veel zin hebben in een spannend avontuurtje. 

Pasvorm

De pasvorm van transparante heren lingerie blijft prima, wanneer je dit ondergoed maar met zorg reinigt. Houdt je van zwarte heren lingerie welke ook een transparante touch mag hebben? 
De zwarte jockslip, Clever Kissable Jockstrap heeft aan de voorzijde een uitdagend transparant gedeelte. Er is een apart vakje voor de geslachtsmiddel van de man. Deze is dan ook nét niet te zien wat voor vrouwen écht een must is om verder te kijken. Wil je op een uitdagende manier de aandacht van je vriendin, dan is dit een slimme aankoop. De band is van elastiek en zwart van kleur. Aan de achterzijde van deze slip zit 0 stof. Gewoon je billen laten zien. Heb je een paar stevige billen dan is dit de meest goede aankoop. Dit transparante ondergoed heeft zowel draagcomfort, als een mooie uitstraling. Steeds heeft Clever weer nieuwe items in het assortiment, wat zorgt voor trendy producten. 

De Clever Aura slip

Ben je op zoek naar een transparante slip die wel alles bedekt maar toch tegelijkertijd alles laat zien? Dan is de Aura slip het proberen waard. Deze sportieve slip heeft een mooie, aantrekkelijke vlakverdeling waar toch nog wat te raden valt. Het kruis bevat een dubbele stof terwijl de zijkanten licht transparant zijn. De achterzijde is van een heerlijk aanvoelende mesh-stof die voldoende privacy voor de bilpartij geeft. Wil je niet direct met de billen bloot, dan is dit de juiste aankoop. 

Pump underwear

Pump onderscheid zich van alle andere heren lingerie door het speelse karakter. Pump heeft ondergoed in de transparante, leuke variant maar ook comfortabele boxershorts. Met een prima kwaliteit is dit een goed betaalbaar ondergoed wat online kan worden besteld. Kijk verder op de website en laat je inspireren door het veelzijdige aanbod.