Add Link
Image default
Industrie

Raise3D E2 3D Printer bij 3DPrinters-store

De Raise3D E2 is een volledig gesloten, gebruiksvriendelijke desktop 3D printer die klaar is om de precisie standaards en de productie op schaal te verbeteren. De belangrijkste kenmerken van de E2 zijn de IDEX (Independent Dual Extruders) technologie met Mirror Mode en Duplication Mode, automatische bed nivellering, een eerste video-assisted offset calibratie systeem, veiligheidsfuncties (zoals het automatisch pauzeren van een print wanneer een printerdeur wordt geopend), een energiebesparende knop die de RaiseTouch en LED verlichting uitschakelt om energie te besparen, een flexibele bouwplaat voor het eenvoudig verwijderen van het model, herstel bij stroomuitval, filament run-out sensoren, en HEPA lucht filtratie. Met de E2, biedt Raise3D top utiliteit voor professionals in industrieën zoals lucht- en ruimtevaart, automotive, medisch, onderwijs & onderzoek, bouw/architectuur, landbouw & voedselsystemen, business & marketing services (brand image architecture), en meer.

De Raise3D E2 Fused Deposition Modeling (FDM) desktop 3D printer heeft een uniek ontworpen printkamer – die de bouwplaat, hot end en filament spool houder combineert in één geïntegreerd systeem – om de printtijd te minimaliseren en prints te maximaliseren. De printer is uitgerust met IDEX™ (Independent Dual Extruders).

De meervoudige aansluitmogelijkheden van de E2 (Wi-Fi, LAN, USB-poort, live camera), het on-board 7-inch touchscreen met geïntegreerde instellingscontrole, de ondersteuning van het 3D-model op het scherm en de visuele voortgang van het printen zorgen voor een intuïtieve en gebruiksvriendelijke 3D-printervaring.

De E2 kan worden bediend via een eenvoudig, gebruiksvriendelijk touchscreen en wordt geleverd met één extrudermondstuk, een veelvoud aan filamenten voor ondersteuning en afwerking, twee printmaterialen voor het printen van sterke modellen, en een set trechters om uw kennis van 3D-printen zonder aarzelen op te bouwen. Het wordt ook geleverd met een on-board opslagcapaciteit van 32GB, zodat u veel modellen tegelijk kunt opslaan in plaats van de reeds geprinte modellen te moeten uitladen.

U wilt beginnen met afdrukken zonder gedoe, en met apparatuur die u kunt vertrouwen. Wij zijn er om u te helpen. Ons team heeft honderden 3d printers getest en wij adviseren u graag de juiste voor elke opdracht of project. Van 3D Printing diensten tot de juiste apparatuur, laat ons u helpen uw bedrijf van de grond te krijgen.

 

https://3dprinters-store.com/