Add Link
Image default
Gezondheid

Zachter water en een gezonde huid dankzij een elektrische boiler met anti- kalk functie.

Zachter water en een gezonde huid dankzij een elektrische boiler met anti- kalk functie.

Een elektrische boiler met anti- kalk functie is niet alleen fijn voor het millieu maar wist je dat het ook beter is voor je huid en je haren?
En voor het behoudt van je boiler ook, want de boiler kan door deze functie zijn werk goed blijven doen doordat kalk zich niet kan gaan hechten.
Zo bespaar je ook nog maximaal op de onderhoudskosten.

Een duurzaam alternatief voor je gasboiler is het; de elekrische boiler. De energietransitie komt gestaag dichterbij, de co2 uitstoot moet naar beneden en dus moeten we af van het gebruik van fossiele brandstoffen zoals aardgas. All electric gaat de norm worden. Bewuster leven met oog voor de toekomst.

Maar uit angst voor hoge kosten houden veel mensen de boot nog even af. Helaas. Want dat is helemaal niet nodig. De aanschaf van een elektrische boiler of elektrische cv is namelijk veel goedkoper dan je zou denken.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je sowieso de beste deals als het aankomt op elektrisch aangedreven apparatuur zoals; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilersets, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs antikalk magneten. 

Alle producten op deze website zijn geweldig scherp geprijsd doordat zij groot inkopen en eigen voorraad hebben, dus kan je alles de volgende dag meteen in huis hebben, maar afhalen is ook een optie. Dan kan je meteen al je prangende vragen stellen aan de vakmensen daar ter plaatse.

De website zelf is lekker overzichtelijk met Nederlandstalige handleidingen bij elk product die je eenvoudigweg kunt downloaden en de bijbehorende opties zijn simpel aan te vinken bij het produkt van je keuze. Je kunt zelfs gebruik maken van een on-line calculator, zodat je in no- time ziet wat voor jou de beste optie is. 

 

 

De anti- kalk elektrische boilers van het merk DAT, de DAT Aparici Eficiente Plus zijn boilers die werken met een droge weerstand, de verwarmingselementen in deze boilers komen zodoende niet direct in contact met het water in de boiler en kunnen hierdoor niet aangetast worden door kalk in het water en hoeven daarom ook niet vervangen of schoongemaakt te worden!

Dit type elektrische boiler is voorzien van twee tanks, wat voor minder warmte verlies zorgt en is er minder menging met het inkomende koude water, dat scheelt weer enorm in opwarmtijd. 

Andere energiezuinige en eveneens zeer betaalbare elektrische boilers op de website van elektrischeboiler.eu zijn van de merken; Wesen, Ariston en Lemet. 

Allen met energielabel A of B. 

Neem dus eens een kijkje op deze site en laat je adviseren door de gedreven vakmensen van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/