Add Link
Image default
Gezondheid

Wat helpt tegen opvliegers?

Zit u in de overgang en heeft u last van opvliegers? Krijgt u het op de meest onmogelijke momenten ontzettend warm? Dan wilt u natuurlijk graag snel verkoeling. Helaas is het soms lastig snel verkoeling te vinden, zeker als u op uw werk bent of over straat loopt. Wat helpt er dan tegen opvliegers? Dat weten de experts van Comfort Cooling Products heel goed. Dit bedrijf is distribiteur van verkoelingsproducten in Europa. De Canadese producent van deze leverancier ontwikkelt steeds weer nieuwe en moderne verkoelingsproducten, zoals de Cooling Neck Tie en Cooling Pads. Deze producten brengen snel verkoeling en worden veelal gebruikt door sporters, bouwvakkers en horecamedewerkers. Maar ook MS-patiënten en mensen die last hebben van migraine of opvliegers hebben baat bij deze producten.

Hoe werken de verkoelingsproducten?

De Cooling Neck Tie is een buisvormige sjaal die is gevuld met kristallen. Wanneer u deze sjaal ’s ochtends even in lauwwarm water legt, kunt u hem daarna de hele dag dragen om koel te blijven. De sjaal is verkrijgbaar in meer dan 60 hippe designs, waardoor er altijd een sjaal is die u mooi vindt en u er zeker modieus bijloopt. Daarnaast zijn er de Cooling Pads. Deze kleine kussentjes zijn comfortabel bij een liggende houding. Ook deze moet u voor gebruik even in lauwwarm water leggen. Daarna kunt u ze op uw voorhoofd of ogen leggen, wat helpt tegen opvliegers in bed. Ook bij een migraineaanval brengen deze Cooling Pads verlichting.

Help uzelf én een ander

Nu u weet wat helpt tegen opvliegers, wilt u de producten van Comfort Cooling Products vast graag bestellen. Dat kan eenvoudig in de webshop. Bij iedere aankoop doneert Comfort Cooling Products een bedrag aan een goed doel, zoals Alpe d’HuZes, Inloophuis Toon en Contour de Twern. Zo maakt u niet alleen uzelf blij met een effectief middel tegen opvliegers, maar helpt u ook vele anderen.

https://comfortcoolingproducts.nl/

Gerelateerde artikelen

Regionale zorgverzekeraar Salland

Een beugel voor volwassenen wordt steeds populairder

Zachter water en een gezonde huid dankzij een elektrische boiler met anti- kalk functie.