Add Link
Image default
Gezondheid

Paniekaanvallen stoppen met de Gouden Driehoek Methode van Nick de Waard

Als je last hebt van paniekaanvallen dan weet je ook hoe heftig paniekaanvallen kunnen zijn. Soms kunnen paniekaanvallen zelfs traumatisch zijn. Veel mensen ervaren na een paniekaanval vervolgens de angst om weer een nieuwe paniekaanval te krijgen. Dit noemen we ook wel de angst voor de angst. Ookwel anticipatieangst genoemd.

Wacht niet te lang als je paniekaanvallen hebt

Als ik je een advies mag meegeven: wacht niet te lang en ga direct aan de slag als je last van paniekaanvallen hebt. Je wilt niet uitstellen totdat het weer over gaat. Ga direct aan de slag. Waarom? Als je door gaat zoals je deed, dan krijg je wat je kreeg. Oftewel: als je nu geen actie onderneemt, dan worden de klachten alleen maar erger en erger.

Veel cliënten komen bij mij en hebben last van paniekaanvallen, ze lopen hier al een aantal maanden mee en de intensiteit van de paniekaanvallen zijn alleen maar toegenomen. Bij niemand zijn de paniekaanvallen verminderd, daarom is het goed om direct actie te ondernemen. Wachten wordt het alleen maar erger van.

Paniekaanvallen stoppen met Gouden Driehoek Methode van Nick de Waard

Paniekaanvallen zijn namelijk relatief gemakkelijk op te lossen, als je weet wat je moet doen natuurlijk. En daar gaat het bij veel mensen vaak mis, we weten niet wat we moeten doen. We doen maar wat. Logisch ook wel, omdat maar weinig mensen de kennis hebben dat ervoor zorgt dat je ook duurzaam kunt herstellen.

Vaak krijgen we medicijnen toegediend, maar is dit werkelijk de oplossing? Of slechts een pleister op een wond?

Je wilt naar de kern van het probleem en dat ligt vaak in je lifestyle verborgen. Het leven dat je leeft heeft uiteindelijk ervoor gezorgd dat je paniekaanvallen krijgt. Dat betekent ook dat je aanpassingen in je leefstijl moet aanpassen om te herstellen.

Nick de Waard is expert op het gebied van paniekaanvallen en hij kan je, middels de Gouden Driehoek Methode, hier goed bij helpen.

Je kunt in dit artikel meer lezen over deze paniekaanvallen stoppen methode.

https://nickdewaard.nl/paniekaanvallen-stoppen/