Add Link
Image default
Gezondheid

Minder schadelijke alternatieven voor tabak roken

Dat roken veel schade toebrengt aan onze gezondheid is tegenwoordig algemeen bekend. Toch wil of kan niet iedereen stoppen met roken. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat gezondere alternatieven mogelijk die wel voldoen aan de nicotinebehoefte, maar die geen andere schadelijke stoffen met zich meebrengen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van nicotinepleisters, het gebruik van Snus, of het kopen van een vaporizer. Een Storm vaporizer kopen is dan ook een van de gezondste alternatieven waar je voor kan kiezen. Met de diverse droge kruiden, specerijen en tabak dat je met een vaporizer kan verdampen is het gebruik van een verdamper een gezond alternatief voor roken zonder dat je de slechte en schadelijke stoffen binnenkrijgt.

Het gebruik van Snus 

Een van de meest bekende alternatieven voor roken is het gebruik van Snus. Deze met nicotine gevulde zakjes stop je in je mond achter je tandvlees. Je lichaam neemt de nicotine snel op, zonder dat je te maken krijgt met de ongezond verbrandingsstoffen van het roken. Het gebruik van Snus is dus zeker een gezonder alternatief. Wil je liever geen nicotine in je mond nemen? Dan is het ook mogelijk om nicotine tot je te nemen via pleisters. Je huid neemt de nicotine dan op zodat je wel aan je behoefte kan voldoen, zonder dat je zelf nicotine in je mond of longen neemt. Beide methoden zijn ook eenvoudig af te bouwen. Dus als je wilt minderen of stoppen met het gebruik van nicotine dan zijn dit zeker goede en gezonde opties.

Een Storm vaporizer kopen 

Ben je op zoek naar nog gezondere alternatieven? Kijk dan eens naar een Storm vaporizer. Door een Storm vaporizer te kopen krijg je geen schadelijke stoffen binnen door verbranding. De vaporizer is namelijk een verdamper waar je droge kruiden, tabak of hasj in verwerkt. Dit is direct het grote verschil met een e-sigaret die wel gebruik maakt van verbranding. Door de hoge temperaturen an verdamping veranderen de kruiden of extracten in een gas wat je vervolgens kan inhaleren. Er komt dus geen verbranding aan te pas, maar pure verdamping. Omdat alle droge kruiden en extracten gebruikt kunnen worden met een vaporizer is dit een ideaal vervangmiddel voor de sigaret. Je kan veel afwisselen in smaken en door een draagbare vaporizer te kiezen kan je deze ook nog eens onderweg gebruiken. Ideaal dus!

Ben je dus op zoek naar diverse gezondere alternatieven voor roken? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden voor Snus, het gebruik van nicotinepleisters of het gebruik van een vaporizer. Een Storm vaporizer kopen geeft je veel gemak aangezien deze ook onderweg te gebruiken is, op het werk of op vakantie. Je kan de kruiden en extracten eindeloos afwisselen en door te kiezen voor een tafelmodel is het ook ideaal om te gebruiken met vrienden of familie. Alternatieven voor het klassieke roken zijn er dus voldoende, waarmee je je gezondheid een echte boost geeft. En ben je nog niet overtuigd? Ga dan zeker een Storm vaporizer kopen! De Storm vaporizer wordt geleverd als starterspakket, waardoor je direct aan de slag kan met jouw gezondere leefstijl.