Add Link
Image default
Gezondheid

Het leven weer van de mooie kant zien met deze psycholoog in Breda

Voel je je constant moe, heb je weinig energie en zit je niet lekker in je vel? Dan heb je geen zin om naar een psycholoog te gaan om een lange therapie te volgen. Het enige wat je nodig hebt is snel geholpen worden en je snel beter voelen. Het kan zijn dat je er zelf niet uit komt. Dan is het verstandig om met een vertrouwd persoon te praten. Wat je het beste kunt doen is een psycholoog voor therapie in Breda inschakelen. Psychologiepraktijk Floor helpt je zonder problemen met al je psychologische problemen door het toepassen van verschillende soorten therapieën. Zo kun ook jij de wereld weer van de mooie kant gaan zien.

In een aantal stappen psychologische hulp krijgen

Het herstel traject bij Psychologiepraktijk Floor kent drie verschillende stappen. Bij elk persoon wordt dezelfde werkwijze gehanteerd. Je meld je aan, doet een intakegesprek en begint met de behandeling. Bij het eerste gesprek krijg je te horen wat voor soorten therapieën deze psycholoog in Breda allemaal in aanbod heeft. Is het zo dat uit het intakegesprek blijkt dat je een korte therapie nodig hebt, dan kunnen de behandelgesprekken beginnen. De duur van het behandelen duurt zo kort of lang het nodig is. Veel mensen hebben 4 tot 12 behandelgesprekken nodig.

De weg naar herstel bij deze psycholoog

Heb je psychologische hulp nodig, dan is het eerste wat je doet bij deze psycholoog in Breda aanmelden. Dit kun je heel makkelijk doen door middel van de website of telefoneren. Hierna word je zo snel mogelijk uitgenodigd voor een intakegesprek en wordt er gepraat over je klachten en wat de oorzaken zijn. Daarnaast wordt er besproken hoe lang de behandeling moet gaan duren en het persoonlijke behandeltraject. De behandeling wordt helemaal afgestemd op wie je bent, wat je nodig hebt en wat de klachten zijn. Het mooie van deze psycholoog in Breda is dat er gebruikt gemaakt wordt van de nieuwste gedragstherapieën. Denk aan schematherapie, cognitieve therapie en andere soorten psychotherapie. Alles om je op het juiste pad te brengen en weer plezier in het leven te krijgen.