Add Link
Image default
Bedrijven

Vijf tips bij het verbouwen van je woning

1.      Aanvragen en vergelijken van offertes

Na het vaststellen van uw budget is het nu van belang om een geschikte verbouwer te vinden voor uw bouwplannen. Door vrijblijvend offertes aan te vragen bij verschillende bedrijven, kunt u een overzicht creëren van potentiële aannemers. Hierna kunt u de verschillende offertes vergelijken om de beste aannemer te kiezen voor uw verbouwing. Bovendien kan dit kostenbesparend werken.

2.      Prepareer je woning op een verbouwing

Er komt veel kijken bij een verbouwing. Om ervoor te zorgen dat uw huis klaar is voor de verbouwing, zullen er een aantal zaken geregeld moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van vloerbescherming. Er zijn verschillende manieren van vloerbescherming. Tevens is het ook van belang om voor de juiste vloerbescherming te gaan na afloop van de verbouwing. Daarnaast is het verstandig om uw keuken te demonteren voordat u begint met verbouwen. Vergeet ook niet om radiatoren te verwijderen om beschadiging te voorkomen.

3.      Beperk het stof

Er komt vaak veel stof vrij bij het verbouwen van een woning. Hierdoor is het van groot belang uw huis op de juiste manier af te dekken. Ook vloerbescherming speelt hier een rol in. Denk bij het afdekken van uw woning ook aan het afdekken van andere ruimten in het huis. Meubels kunnen afgedekt worden met lakens en bij kleinere verbouwingen kan er een stofschot geplaatst worden.

https://stoeldopshop.nl/pages/vloerbeschermers

4.      Zorg voor extra gereedschap

Extra gereedschap is tijdens een verbouwing geen overbodige luxe. Dit zal onder andere tijd besparen door zelf het een en ander in te kopen. Bovendien zijn een aantal sleutels en schroevendraaiers onmisbaar in huis. Een bezoekje aan de bouwmarkt kan dit al voor u realiseren.

5.      Regel het afval

Uiteraard komt er ook veel afval kijken bij een verbouwing. Door ervoor te zorgen dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken, kunt u met uw aannemer regelen dat deze dit voor u regelt. Spaar u hier liever geld op? Dan is het aan te raden de afvalbewerking zelf te regelen. Dit kunt u doen door het huren van onder andere bouwcontainers. Regel bovendien ook een vergunning als u de bouwcontainers plaatst op openbare grond.

Gerelateerde artikelen

Dagje uit in Elsloo

Repareren of weggooien

Led verlichting