Add Link
Image default
Bedrijven

Trainingen bij Gezond Anno Nu

Gezond Anno Nu is een website special voor mensen die kennis willen maken met een gezonde levensstijl. De website is opgericht door Lila Balentina en Ferdy Ligtvoet. Zij proberen door middel van tips, informatie en trainingen om je kennis te laten maken met een gezonde levensstijl en deze ook verder te ontwikkelen, met als gevolg dat je je mentaal ook beter gaat voelen.

Lila Balentina is voedings- en gewichtsconsulent, bootcamp trainer, personal trainer en voormalig zumba instructrice. Ferdy Ligtvoet is bootcamp trainer, fitness instructeur en personal trainer. Als trainer weten ze dat het moeilijk kan zijn om een gezonde levensstijl door te zetten als je alles in je eentje moet doen en dat het belangrijk is om gemotiveerd te blijven. Lila en Ferdy willen jou dan ook helpen om je doelen te realiseren en hebben verschillende trainingsmogelijkheden opgezet.

Bootcamp of personal training

Gezond Anno Nu is de bootcamp club van Oosterhout en Chaam. Hier heb je gediplomeerde trainers die jou helpen om je doelen te bereiken. Het is niet erg als je helemaal geen conditie hebt of juist een hele goede conditie: iedereen is welkom bij de bootcamp trainingen. Voor meer informatie kun je kijken op de pagina’s van Bootcamp Oosterhout en Bootcamp Chaam.

Is Bootcamp toch niets voor je maar wil je wel trainen of heb je geen tijd en zin om naar de sportschool te gaan? Gezond Anno Nu maakt ook personal training waarbij je begeleiding hebt van een professionele trainer mogelijk. Ook dit wordt aangeboden in Oosterhout en in Chaam. Deze personal training is ook voor iedereen. Als je geen conditie hebt ben je welkom maar ook als je al een goede conditie hebt en toch wat extra begeleiding wil zit je bij Gezond Anno Nu aan het juiste adres.

Geïnteresseerd? Maak snel een afspraak bij Gezond Anno Nu en begin jouw gezonde levensstijl!

 

https://www.gezondannonu.nl/