Add Link
Image default
Bedrijven

Professionele ondersteuning tijdens de CE keuring

Wat is het CE keurmerk

De Europese Unie heeft bepaalde regels opgesteld om de kwaliteit van de verschillende producten te garanderen en zo de vrije handel te bevorderen. Goederen die aan deze richtlijnen voldoen, ontvangen het zogenaamde CE keurmerk. Voordat u het keurmerk op de producten mag aanbrengen, moet het product natuurlijk aan bepaalde eisen voldoen. U laat daarom best een CE keuring uitvoeren. Deze keuring bepaalt welke producten in aanmerking komen voor de markering en welke producten nog aanpassingen nodig hebben.

Professionele hulp

Tijdens een CE keuring moet u op heel wat verschillende aspecten letten. Veel bedrijven zoeken dan ook professionele hulp bij het aanvragen CE keurmerk, bijvoorbeeld van HMPA. HMPA is een CE expert en biedt vakkundige ondersteuning tijdens het hele proces. Ze zorgen voor een handig overzicht van de bestaande richtlijnen en geven aan welke verbeteringen u nog moet doorvoeren. Dankzij HMPA is het aanvragen CE keurmerk dan ook kinderspel!

Volledige ondersteuning

HMPA zorgt niet alleen voor ondersteuning tijdens het proces. Ze werken volgens een duidelijke structuur om u effectief en professioneel te begeleiden. Zo zorgen ze naast advies ook voor de nodige documentatie en maken ze zowel de CE markering als de conformiteitsverklaring aan. De kennis en ervaring van HMPA zorgen er dan ook voor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Dé CE keurmerk expert

HMPA is dé specialist op het gebied van CE keuringen en CE keurmerken. Dankzij hun jarenlange ervaring met uiteenlopende bedrijven beschikken ze over een ruime kennis en kunnen ze alle soorten bedrijven helpen. HMPA brengt de nodige CE markeringen snel op uw producten aan, zodat u ze met een gerust hart op de markt kan brengen!

https://www.hmpa.nl/