Add Link
Image default
Bedrijven

Mooie en bijpassende grafstenen in Assen

Het assortiment van grote grafstenen in Assen is erg groot. De keuze kan best overweldigend zijn, er is namelijk een hoop om uit te kiezen. Naast grafstenen worden er ook grafzerken aangeboden. Daarnaast zijn er ook verschillende grafmonumenten die we aanbieden. Dit is allemaal te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Naast dat heb je binnen de grafstenen in Assen ook nog een keus in materiaal, vorm, kleur en de tekst. De meeste mensen zijn vooral bezig met de tekst die op de grafsteen komt te zijn. Dat terwijl de soort grafsteen net zo belangrijk is. Het is immers wel belangrijk dat een grafsteen past bij de dierbare. Ook al zal de tekst heel goed zijn is het plaatje niet compleet wanneer er geen bijpassende grafsteen is. Wij helpen jou graag om het plaatje compleet te maken. Zo blijven het grafstenen in Assen een fijne plek om terug te keren.

 

Keuze in materialen

Tegenwoordig is er bizar veel keuze in materiaal. Dat is dan ook wat de grafstenen in Assen zo divers maakt. Het meest gekozen materiaal is uiteraard natuursteen. Maar naast natuursteen bieden we dus ook andere materialen aan. Hieronder vallen onder andere brons, glas, basalt, roestvrijstaal, hout en aluminium. Op basis van de wensen kunnen we een bijpassend materiaal uitkiezen. Wanneer je zelf een ander idee hebt kan je dit met ons bespreken. Het fijne van de grafstenen in Assen is dat ze een garantie hebben van 30 jaar.

 

Contact opnemen

Al wil je meer informatie over de grafstenen in Assen kan je gerust contact met ons opnemen. We zijn het grootste gedeelte van de dag telefonisch bereikbaar. Daarnaast is de toonzaal ook open op werkdagen. Daarvoor is geen afspraak voor vereist. Al wil je in het weekend langskomen is het wel vereist om een afspraak te maken.