Add Link
Image default
Bedrijven

Gezond op gewicht blijven

Wist je dat de gemiddelde Nederlander 1 kilo per jaar aankomt? Dat betekent dat je na 10 jaar 10 kilo zwaarder bent. Om dat te voorkomen is het belangrijk om je gewicht in de gaten te houden. Ben je hiervoor niet gedisciplineerd genoeg, of vind je het lastig om met verleiding om te gaan? Met een beetje hulp is het veel makkelijker dan je denkt. Denk bijvoorbeeld eens aan een voedingscoach in Amsterdam. Maar er zijn ook dingen die je zelf kunt doen.

De weegschaal

Allereerst is het belangrijk om je niet te vaak te wegen. Een keer per maand op de weegschaal gaan staan is voldoende. Zo kan je prima bijsturen als je toch aankomt of afvalt. Maak ook niet te veel veranderingen in één keer. Zo kan je beter zien wat voor je werkt en wat niet. Ook moet het je dag niet gaan beheersen, dat is weer niet goed voor je mentale gesteldheid.

Straffen of belonen

Verder is het af te raden om jezelf te belonen of te straffen met eten. Op deze manier ontwikkel je geen goede relatie met eten. Dit kan bijvoorbeeld juist leiden tot vreetbuien. Kies daarom iets anders als beloning, zoals een avondje naar de film, een dagje shoppen of een massage.

Voedingscoach

Als je op zoek bent naar een voedingscoach in Amsterdam, kijk dan eens naar een online voedingscoach. Dit is een online programma die je helpt met het opstellen van weekmenu’s. Je kunt hierbij precies aangeven wat je doel is: afvallen, bijkomen of op gewicht blijven. Naast dat het je helpt gezonde keuzes te maken, is het ook een leuke manier om nieuwe recepten te leren kennen. Bovendien moet het ook geen straf zijn. Daarom kan je best af en toe een pizza of patatje eten als je een voedingscoach in Amsterdam gebruikt.

Op deze zogenaamde ‘cheat day’ mag je zelf bepalen wat je wilt eten, zolang het maar binnen de perken blijft qua calorieën.

https://voedingscoach.com/voedingscoach-amsterdam/

Gerelateerde artikelen

How To Add Improvements To Your Exhibition Space

Wat is crypto handel met cryptobots?

distributie