Add Link
Image default
Bedrijven

De leukste dingen die je kunt doen op Curaçao

Nederland heeft als land leuke eilandjes bij elkaar verzameld: de ABC-eilanden. Tot deze eilanden behoren Aruba, Bonaire en Curaçao. Als we het hebben over deze laatste dan is het een eiland met paradijsachtige zon, zee en strand bestemmingen. Het eiland heeft voor iedereen wat wils, omdat je zowel een zon, zee, strand vakantie kan hebben als ook een actieve vakantie. Om de leukste bezienswaardigheden voor je op een rijtje te zetten, zoals een tripje naar Klein Curaçao catamaran of het spotten van dieren, kun jij ultiem genieten van je vakantie op Curaçao.

Christoffelberg beklimmen

Ben jij een echte avonturier en houd je van een flink stuk wandelen? Ga dan de Christoffelberg beklimmen. De berg beklim je binnen 1 tot 1,5 uur, waarnaar je op een hoogte staat van 375 meter. De berg ligt op ongeveer 40 kilometer van Willemstad. Let wel op dat je vroeg uit de veren bent want je kan alleen een wandeling starten voor 10:00 uur. Start je wandeling zo vroeg mogelijk, zodat je de zonsopgang kan zien.  

Bezoek Klein Curaçao

Ook al is er van alles te doen op het grote eiland. Bezoek zeker weten Klein Curaçao catamaran bijvoorbeeld. Met deze boot kun je helemaal genieten van het azuurblauwe water, wanneer je naar het eiland toe vaart. Met een dagtrip naar het eiland heb je tijd genoeg om langs te gaan bij de roze vuurtoren, maar ook bij de scheepswrakken. Met een dagtrip is het ook mogelijk om een inclusieve trip te boeken, waardoor je kan genieten van drankjes en hapjes.

Snorkelen met vissen en schildpadden

Door het azuurblauwe water, waar het eiland mee omringt is, is het een perfecte plek om te snorkelen. Ga snorkelen om bijzondere tropische vissen tegen te komen. Met geluk kom je ook schildpadden tegen. Ook kun je snorkelen op Klein Curaçao catamaran. Vanaf de boot kun je rondom Klein Curaçao het water in springen, om vissen te spotten. Wanneer je koraal wil zien dan is het aan te bevelen om te gaan duiken. Hierdoor kun je dieper het water in, waardoor je ook weer ander soortige vissen tegenkomt.

https://curacao-trips.com/