Add Link
Image default
Bedrijven

De beste tips voor verhuizen

Iedereen krijgt er wel mee te maken, een verhuizing. Of je nu voor de eerste keer op jezelf gaat wonen, of uiteindelijk is je ideale eengezinswoning gaat betrekt. Vaak krijgen studenten ook verhuiskorting aangezien de meeste studenten niet veel meubilair en spullen hoeven te verplaatsen.  

Uiteindelijk zal iedereen te maken krijgen met een verhuizing, dan is het handig om een aantal zaken vooraf te regelen. Zo kun je ook zelf zeer voordelig een verhuiswagen huren indien je wat geld wil besparen.

Inpakken van spullen

Zodra de verhuizing in zicht komt moet er ingepakt worden. Veel bouwmarkten verkopen verhuisdozen én zaken als noppenfolie, inpaktape etc. Let er ook op dat je spullen die je nog voor- of tijdens de verhuizing nodig hebt even apart legt. Bijvoorbeeld in een gemarkeerde doos of aparte kamer. Denk bijvoorbeeld aan je creditcard, rijbewijs, bank- en verzekeringspapieren etc. Daarnaast moet je ook rekening houden met de plaatsing van de dozen in de gehuurde verhuiswagen, met name als er breekbare spullen ingepakt zijn. Plaats daarom de zwaarste spullen onderop.

Goede planning

Een veelgebruikte tip die we kunnen geven is om de verhuisdozen te nummeren en een indexvel bij te houden, waarop staat, in welke doos wat te vinden is en waar deze naar toe moet. Door zowel in het oude als in het nieuwe huis dit op te hangen, weet iedereen exact waar de spullen naar toe moeten. Ook kun je een Excel bestand maken met alle dozen die je wilt meenemen, zo kun je alles afstrepen waardoor de kans kleiner wordt dat je iets vergeet.

https://autoverhuurdemulder.nl/verhuiswagen-huren-limburg/