Add Link
Image default
Auto’s en Motoren

Schadeauto verkopen zonder gedoe

Het verkopen van jouw auto is een proces dat aardig veel tijd in beslag kan nemen. Zeker als de auto beschadigt is en er niet genoeg belangstelling voor jouw auto wordt getoond. Als je niet weet hoe dit aan te pakken kan dit leiden tot onnodige frustratie. Met SIN kom je heel gauw van jou schadeauto af, zonder dat je hier uren aan hoeft te besteden. Sin opereert door heel Nederland en heeft deskundigen beschikbaar die jou kunnen bijstaan in het overhandigen van jouw schade- of sloopauto.

Nooit een lager aanbod dan jouw auto waard is

Bij het wegdoen van jouw schadeauto wil je toch graag een vergoeding hiervoor ontvangen. Bij SIN wordt jou altijd geld aangeboden aan de hand van de echte waarde van jouw auto. Vanwege onze expertise zijn wij in staat om je een goed aanbod te doen, nadat wij een correcte waardebepaling hebben uitgevoerd. Bij SIN hoef je niet lang op jouw vergoeding te wachten. Wanneer wij samen met jou overeenkomen welk bedrag er aan jou zal worden betaald, dan wordt deze betaling meteen gedaan.

Voor jou helemaal geen zorgen meer

Doordat wij aan heel Nederland onze diensten leveren, is het voor ons totaal geen probleem om de auto bij jou thuis op te halen. Wij begrijpen dat het wenselijk is voor jou om snel de auto weg te krijgen voor jouw deur of om de auto uit de garage hebben. Daarom kun jij van ons verwachten dat wij snel te werk gaan. Wij maken een afspraak met jou om de auto op te halen op een dag die goed is voor jou. Je kunt ook gebruik maken van onze terugbelservice op inkoopschadeauto.nl. Goed om te weten is het feit dat wij geen kosten rekening in rekening brengen voor het ophalen van de auto. Natuurlijk is het belangrijk dat je na het afstaan van jouw schadeauto geen financiële lasten meer hoeft te dragen ten aanzien van de auto. Daarom zal onze chauffeur jou meteen een vrijwaringsbewijs overhandigen. Met dit bewijs kun je ook aan jouw verzekeraar laten zien dat de auto per datum x niet meer in jouw bezit was. Zo betaal je dus ook niet onnodig premie aan de verzekeraar of belasting over de auto.

SIN helpt jou 24/7

Jouw schadeauto verkopen gaat je makkelijker af met SIN. Je kunt altijd contact met ons opnemen om meer informatie te krijgen over onze werkwijze of wat wij specifiek voor jou kunnen betekenen. Op inkoopschadeauto.nl vindt je alle informatie die je nodig hebt.