Add Link
Image default
Auto’s en Motoren

Gelijk Geslaagd helpt jou snel te slagen voor je CBR theorie examen

Supersnel je CBR theorie examen halen? Dat kan als je deelneemt aan de theoriecursus van Gelijk Geslaagd! Hoe snel is supersnel? Nou gewoon binnen 1 dag! Wij leren je de theorie zo goed aan, dat je dezelfde dag klaar bent om examen te maken.

Woon jij in de buurt van Den Haag of in Den Haag zelf? Dan kan je meedoen met onze theorieles in Den Haag. Woon je ergens anders in het land? Geen probleem, de theoriecursus geven wij op vele plekken verspreid door Nederland. Het is dus voor iedereen mogelijk om aan onze cursus deel te nemen.

Online inschrijven voor onze stoomcursus

Je kan zelf op onze site een datum kiezen waarop jij onze dagcursus wilt volgen. Bij elke locatie waar cursussen worden gegeven staan de beschikbare data. Lekker makkelijk dus. Let wel op het volgende: wij zijn afhankelijk van het CBR wanneer jij examen kan doen. Zodra wij een examenplek voor je hebben gereserveerd weten we of jouw cursusdag inclusief het examen op 1 dag door kan gaan. Je kan natuurlijk altijd zelf je examenplek bij het CBR reserveren en daarna een cursusdag bij ons inplannen. Elke dag wordt er een cursus gegeven waaraan jij kan deelnemen.

Na je inschrijving ontvang je van ons het adres van de cursuslocatie en de starttijd. De starttijd van de cursus is meestal 07.00 uur. Tot de lunch, die je van ons krijgt aangeboden, wordt je door een leuke docent klaargestoomd voor je examen. Van te voren boeken kopen is niet nodig, wij leren je de theorie op een andere manier aan. Het lesmateriaal dat wij gebruiken ligt al klaar voor je, je hoeft hier dus niet zelf achteraan.

Als jij je best doet en je goed inzet, ben je dezelfde dag geslaagd en heb je een deel van je rijbewijs al in the pocket!

Theoriecursus auto, theoriecursus motor en theoriecursus scooter

Naast onze auto theoriecursus geven wij nog twee andere cursussen, namelijk de theoriecursus motor en de theoriecursus scooter. Dus wanneer jij je motor- of scooter rijbewijs wilt halen kan je ook gewoon bij ons terecht om snel de theorie aan te leren!

https://www.gelijkgeslaagd.com/