Add Link
Image default
Auto’s en Motoren

Eigenschappen van de Ford Transit Custom

Een Ford Transit Custom leasen is een goede keuze als je op zoek bent naar een bedrijfswagen. De bus is in drie verschillende modellen te koop: de Bestelauto, de Bestelauto Dubbele Cabine en de Kombi.

Kenmerken van de Bestelauto van Ford Transit Custom

De Bestelauto kan ingezet worden voor het vervoer van tal van goederen. Deze goederen liggen altijd veilig opgeslagen in de laadruimte die van de cabine gescheiden wordt door middel van een laadschot. Dit schot kan zowel dicht als met glas uitgevoerd worden. Wil je graag tijdens het rijden een keer een kijkje kunnen nemen bij de lading dan is een versie met een laadschot met glas zeker aan te raden. Wat betreft de cabine kun je kiezen voor een bestuurdersstoel en passagiersstoel maar een bank voor je passagiers is ook mogelijk. Op die manier kun je met drie mensen voorin zitten. De bus wordt uitgevoerd met een dubbele of enkele deur aan de zijkant en aan de achterkant kun je kiezen voor een klep of dubbele deuren.

Standaard of extra’s

Voor alle modellen van de Ford Transit Custom geldt dat deze uitgevoerd kunnen worden met de nieuwste technische snufjes. Het is maar net wat je graag wilt hebben en wat je van de bus verlangt. Bepaalde zaken zijn standaard bij het instapmodel inbegrepen maar je kunt tevens voor tal van opties kiezen die de bus helemaal af maken. De bus kan altijd zo gemaakt worden dat deze volledig geschikt is voor de werkzaamheden die jij ermee beoogt te doen.

Verschillen in lengte en hoogte

De modellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende carrosserielengten en twee hoogtes. De capaciteit van de laadruimte kan variëren, mede afhankelijk van de wielbasis. Kies je voor een korte wielbasis dan bedraagt de laadcapaciteit 6 m3, bij een lange wielbasis is deze 3,8 m3.

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Gerelateerde artikelen

Op vakantie met je caravan? Denk hier goed aan!

De perfecte oldtimerverzekering voor je wagen

zorgeloze ervaring voor het bestellen