Add Link
Image default
Auto’s en Motoren

Auto dippen bij Plasti Dip Steenbergen

Geef je auto een make-over

Toe aan een nieuwe kleur van je auto?

Bij Plasti Dip in regio Steenbergen kan je terecht voor een complete metamorfose. Wil je liever zelf aan de slag met spuitbussen? Dan is er een divers en breed aanbod aan producten te vinden op onze website.

Plasti Dip Steenbergen werkt alleen met de originele Performix. Zodat je alleen het beste resultaat mag verwachten. Dit merk komt uit Amerika en levert verschillende artikelen zoals: spuitbussen, gallons, accessoires en andere artikelen. Met deze producten kun je zelfs je velgen dippen. Krijg een professionele uitstraling met de producten verkrijgbaar bij Plasti Dip.

Met onze producten kun je zelfs onderdelen isoleren en impregneren. Naast onze hoge kwaliteit aan materiaal zijn wij ook nog eens de goedkoopste van Nederland. Als u een artikel bij ons gaat bestellen, dan mag u dit binnen zeer korte termijn in huis verwachten. Vaak wordt dit al op dezelfde dag verzonden! Het is ook mogelijk om uw bestelde product af te halen in onze fysieke winkel. Hier kunt u ook direct ons ruime assortiment in te zien. Ben je al overtuigd om je auto te laten stralen? Kies bijvoorbeeld voor onze lak in mat of Gallon! Dit kan eenvoudig in meerdere lagen worden gesprayd, gesmeerd, of gedompeld. Wij werken alleen met perfecte dekking. 

Om de verf aan te maken hebben wij ook thinners verkrijgbaar, dit is voor enkele artikelen nodig om het perfecte resultaat te behalen. Deze verdunner kan 1 op 1 vermengd worden met de Plasti Dip verf. Kiest u voor gemak? Dan hebben wij ook complete kits verkrijgbaar. Zo ontbreekt er niets meer aan het behalen van de perfecte dip! Niet alleen voor je perfecte auto look, maar ook voor je eigen veiligheid. Zo zit er een speciaal wegwerp masker bij, handschoenen en speciale doeken. 

Het assortiment is zo divers dat u wielhoezen, spuitbussen, Shine Protective Sprays, Motorspray en reinigingssets kunt vinden. 

Plasti Dip kent duizenden tevreden professionals en particulieren als klant en gebruiker! Wij staan altijd voor je klaar als je vragen heeft of hulp nodig hebt. Je kan gerust contact opnemen. Zo staat je auto snel strak in de lak! 

Bepaal zelf de kleur en de stijl, ga voor uniek en opvallend of juist voor neutraal en clean. 

Neem gauw een kijkje op de website https://www.plastidipsteenbergen.nl/ om jouw perfecte artikelen te kopen. 

https://www.plastidipsteenbergen.nl/